OneTrader

De finansielle markeder for professionelle

Byg din egen valutahandelsplatform

OneTrader er vores valutahandelsplatform for professionelle. Det er en fleksibel, browser-baseret platform, der kan klare alle dine behov – fra den indledende nyhedsovervågning og markedsanalyse over en effektiv eksekvering af din handel til efterbehandlingen.

Det er en fleksibel løsning, som du kan skræddersy til dine behov. Den kan se ud, som du gerne vil have det, og du kan logge på, uanset hvor du befinder dig.

Få overblik med dybdegående markedsindsigt

Du kan tilpasse din OneTrader, så du får de markedsinformationer, du har brug for. Du kan samle eksempelvis finansnyheder, markedsanalyser og prognoser i et enkelt overblik.

Den globale og skandinaviske nyhedsstrøm kommer fra Interactive Data, og du har nem adgang til Danske Banks analyser og prognoser for blandt andet valuta, råvarer, makroøkonomi og rentemarkeder.

Analytisk indsigt - et solidt grundlag for forretningskritiske beslutninger

OneTrader indeholder en række værktøjer, der giver dig mulighed for at analysere markedet effektivt. Det er blandt andet brugertilpassede kurslister med adgang til en lang række indeks og vejledende kurser i flere aktivklasser.

Du kan også få glæde af de enkle, men avancerede graffunktionaliteter og de tekniske analyseværktøjer til trend-analyse.

Kom godt i gang

Kontakt os og hør mere om OneTrader, og hvordan du kan bestille den.


Book møde

- eller ring på 70 114 115

Effektiv og simpel valutahandel

OneTrader har avancerede valutahandelsfunktioner i et moderne, brugervenligt layout. Du kan bl.a. handle Spot, Termin og Swap på realtidskurser, handle med ét klik via FastTrade og se pristrappe for overblik og handel. Du kan også foretage Blokhandel og bruge Limit Ordrer til overvågning – både inden for enkelt dag og fra dag til dag.

Nem efterbehandling af forretninger

 OneTrader giver dig mulighed for nemt at udføre efterbehandling af dine forretninger. Du kan blandt andet få et historisk handelsoverblik med fleksibel filterfunktionalitet og nemt eksportere handelsoplysninger til Excel.

Spørgsmål og svar om OneTrader

Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.