Gå til hovedindhold
Del

Coronavirus: Sådan er du sikret med afbestillingsforsikring via Mastercard Corporate Card

Situationen med coronavirus ændrer sig dag for dag. Her kan du læse, hvordan afbestillingsforsikring på firmakort dækker, hvis du har bestilt en rejse til et højrisikoområde.

Hvordan er du dækket, hvis du ikke er taget afsted?
Er du endnu ikke taget afsted, vil du kun få dækket tab ved afbestilling, hvis der er en afbestillingsforsikring tilknyttet kortet. Og så er det et krav, at din rejse går til en destination som Udenrigsministeriet fraråder rejser til, og at der er mindre end 72 timer til, du skal afsted. 

Dækningens størrelse afhænger af, hvilke forsikringsbetingelser, du som kortholder er omfattet af.
Se forsikringsbetingelserne for de forskellige typer firmakort

Hvis du har spørgsmål til rejse- eller afbestillingsforsikring eller vil vide, hvordan du som kortholder er dækket, anbefaler vi, at du ringer til Tryg via Danske Bank rejseassistance på 45 12 91 00.

Husk, at rejseforsikringen ikke dækker, hvis du køber flybilletter, efter Udenrigsministeriet har offentliggjort, at de fraråder rejser til destinationen.

Aflyser dit fly- eller rejseselskab afgangen, skal du i første omgang kontakte dem for at få refusion eller få ombooket din billet.

Vil du gøre brug af din afbestillingsforsikring?

Hvis du ønsker du at gøre brug af din afbestillingsforsikring, eller vil du anmelde en skade eller sygdom under ferien, kan du bruge Trygs skadesanmeldelse eller ringe til Tryg via Danske Bank rejseassistance på  45 12 91 00.

Hold dig opdateret 
Situationen ændrer sig hele tiden, så skal du på forretningsrejse, anbefaler vi, at du holder dig orienteret om situationen, og hvilke lande man frarådes at rejse til. Det kan du gøre på Udenrigsministeriets hjemmeside, hvor de løbende opdaterer deres rejsevejledninger til alle lande, hvor Danmark har en ambassade, og til lande hvor der er mange danske rejsende og en særlig sikkerhedsrisiko. 

Du kan også få mere at vide om coronavirus på blandt andet følgende hjemmesider: 

Andre har også set


Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.