Gå til hovedindhold

Anmeld skade på Mastercard forsikringer

Har du et Mastercard med en tilhørende årsrejseforsikring eller har du tilvalgt en forsikring, kan du anmelde din skade her. Fra den 1. juli 2019 har vi indgået samarbejde med Tryg, som leverandør af forsikringer på Mastercard.

Uanset hvilken type af forsikring du har på dit Mastercard, kan du altid anmelde skader eller få svar på spørgsmål om forsikringsdækning ved at ringe til Danske Bank Rejseassistance på (+45) 45 12 91 00.

Du kan også anmelde din skade til Tryg online.

Anmeld skade

Anmeld sygdom eller tilskadekomst i udlandet

Du skal altid kontakte Tryg Alarm via Danske Bank Rejseassistance i tilfælde af sygdom eller tilskadekomst, så korrekt  behandling kan igangsættes. Ring døgnet rundt på (+45) 45 12 91 00. 
Har du selv haft udgifter eller yderligere krav i forhold til rejseforsikringen på dit kort, kan du altid foretage en skadesanmeldelse til Tryg her:

Anmeld skade

Anmeld fly- og bagageforsinkelse, afbestilling samt andre mindre typer skader

Har du disse forsikringer på dit Mastercard, skal du først for egen regning betale de udgifter, der må være i forbindelse med fly- og bagageforsinkelse eller mindre skader. Erstatning for dine udgifter søges efter hjemkomst. 

Ved afbestilling af rejse skal du selv sørge for lægeerklæring, inden erstatning kan søges. Udgifter skal dokumenteres med originale bilag (eksempel PIR (Property Irregularity Report) rapport som fås i lufthavnen når din bagage er væk/forsinket, politirapport eller lægeerklæring).

Har du spørgsmål, kan du kontakte Rejseskade hos Tryg (hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00). Tlf. (+45) 45 12 91 00.

Medicinske forhåndsgodkendelser

Hvis du er kommet til skade eller lider af en kronisk eller eksisterende sygdom, anbefaler vi, at du får foretaget en medicinsk forhåndsvurdering, inden du skal ud at rejse. Forsikringen dækker nemlig ikke eksisterende sygdomme eller skader, som er opstået før din rejse. 

Med en medicinsk forhåndsvurdering svarer vi dig på, om din eksisterende sygdom eller skade kan betragtes som stabil nok, til at du vil være dækket af din rejseforsikring.

Få foretaget en medicinsk forhåndsvurdering hos Falck Global Assistance her

Du vil modtage bekræftelse pr. mail direkte fra Falck Global Assistance. Modtager du ikke besked indenfor et par dage, så tjek for en sikkerheds skyld dit spamfilter.

Forsikringer for firmakort

Hvis du har Mastercard som firmakort kan du i forsikringsbetingelserne se, hvilke forsikringer der er tilknyttet den type kort, du har.

Gå til danskebank.dk/firmakort, og klik på din korttype i oversigten. Derefter finder du forsikringsbetingelserne under "Vilkår".

 

Er du privatkunde
Hvis du har Mastercard som privatperson kan du i forsikringsbetingelserne på danskebank.dk/vilkaar se, hvilke forsikringer der er tilknyttet den type kort, du har.

Kontakt os

Hovednummer

45 14 00 00

Erhverv Direkte:

70 133 000

Teknisk support Netbank Erhverv:

70 105 501

Teknisk support District:

70 114 115
Se åbningstider
 • Ring til os
 • Find os

  Find afdeling eller Hæveautomat

 • Skriv til os

  Spørgsmål, ros og klager

  Du er altid velkommen til at skrive til os - uanset om du har gode ideer, noget du vil klage over eller bare et spørgsmål.
  Skriv til os

Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.