Anmeld skade

Har du en rejseforsikring i tilknytning til dit Mastercard Corporate card i Danske Bank kan du anmelde din skade her. Vælg din blanket til skadeanmeldelse:

Rejseforsikring

Tyveri/bortkomst

Købs- og mobilforsikring

Leje af bil 

Anmeld sygdom, tilskadekomst og rejseassistance i udlandet
Du skal hurtigst muligt kontakte SOS International i tilfælde af sygdom, tilskadekomst og rejseassistance i udlandet (hele døgnet).

Tlf. (+45) 45 12 91 00 (tast 1).

Har du yderligere krav i forhold til rejseforsikringen på dit kort, skal du udfylde og underskrive den relevante af ovenstående skadeanmeldelser og sende den til Codan Forsikring A/S, Danmark - adressen står nederst på blanketten.

Anmeld fly- og bagageforsinkelse, afbestilling samt andre mindre typer skader
Er du sikret, skal du først for egen regning betale de udgifter, der må være i forbindelse med fly- og bagageforsinkelse eller mindre skader. Erstatning søges efter hjemkomst. Ved afbestilling af rejse skal sikrede selv sørge for lægeerklæring, inden erstatning kan søges. Udgifter skal dokumenteres med originale bilag (eksempel PIR rapport, politirapport eller lægeerklæring). Du skal udfylde og underskrive den relevante af ovenstående skadeanmeldelser og sende den til Codan Forsikring A/S, Danmark - adressen står nederst på blanketten. Har du spørgsmål kan du kontakte skadeafdelingen hos Codan Forsikring A/S (hverdage mellem 8.00 – 16.00).

Tlf. (+45) 45 12 91 00 (tast 2).

Kundeservice 
Har du spørgsmål til forsikringsbetingelser, vil du tegne en forlængelse, eller have forhøjet forsikringssummen på en afbestillingsforsikring, skal du kontakte kundeservice (hverdage mellem 8.00 – 16.00).
Tlf. (+45) 45 12 91 00 (tast 3).

Medicinske forhåndsgodkendelser
Hvis du er kommet til skade eller lider af en kronisk eller eksisterende sygdom, er det en god idé at få foretaget en medicinsk forhåndsvurdering, inden du skal ud at rejse. Med en medicinsk forhåndsvurdering kan du få svar på, om din rejseforsikring dækker på normale vilkår.

Få lavet en medicinsk forhåndsvurdering på sos.eu

Forsikringer
Hvis du har Mastercard som firmakort kan du i forsikringsbetingelserne se, hvilke forsikringer der er tilknyttet den type kort, du har. 

Gå til danskebank.dk/firmakort, og klik på din korttype i oversigten. Derefter finder du forsikringsbetingelserne under “Vilkår”. 

Kontakt os

Hovednummer

45 14 00 00

Erhverv Direkte:

70 133 000

Teknisk support Netbank Erhverv:

70 105 501

Teknisk support District og Business Online:

70 114 115
Se åbningstider
 • Ring til os
 • Find os
  Find afdeling eller Hæveautomat
 • Skriv til os

  Spørgsmål, ros og klager

  Du er altid velkommen til at skrive til os - uanset om du har gode ideer, noget du vil klage over eller bare et spørgsmål.
  Skriv til os

Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.