Hacker- og virusangreb – er din virksomhed dækket?

Virksomheder er i stigende grad udsat fra angreb fra digitale kriminelle, og der er ikke noget, der tyder på, at truslen bliver mindre fremover. For de ramte virksomheder kan det koste dyrt både i tid og penge, når IT-systemer og tabte data skal gendannes.

Med en cyberforsikring fra Danske Forsikring får du dækket dine omkostninger, hvis din virksomhed rammes af angreb fra virus eller hackere. Du får også hurtig hjælp, så virksomheden kan komme tilbage til normal drift – eksperter sidder døgnet rundt klar til at hjælpe dig, hvis uheldet skulle være ude.

Få mere at vide

Otte danske startups på skaleringsmission i London

London lokker med markedsandele og store investeringsrunder, men har en stejl læringskurve. Derfor var otte danske startups taget dertil for at finde genvejene ind bag de forjættede bymure til den anden version af skaleringsprogrammet Canute.

Læs mere

Julen står for døren – og det kan cyber-svindlen også gøre

Julen er en travl tid, også i virksomheder, og det ved cyber-svindlerne. Folk har travlt, det er tæt på årets afslutning, og de ledende medarbejdere kan være ude af huset. Det benytter svindlerne sig af, og ferieperioder er generelt højtid for de typer svindel, der kaldes CEO-fraud og ændring af leverandøroplysninger.

Læs mere

Kontakt os

Hovednummer

45 14 00 00

Erhverv Direkte:

70 133 000

Teknisk support Netbank Erhverv:

70 105 501

Teknisk support Business Online:

70 114 115
Se åbningstider
  • Ring til os
  • Find os
    Find afdeling eller Hæveautomat
  • Book et møde

    Du kan altid bestille et uforpligtende møde med en af vores rådgivere. Det eneste du skal gøre er at udfylde formularen, så kontakter vi dig og får et møde på plads.