Del

Søren kom nemt ud at køre

Da Søren Andersen skulle starte virksomhed, var der en del at få styr på. Danske Bank hjalp ham.

Skab vækst

Hvis du vil vide mere om, hvordan du kommer godt i gang med din virksomhed, kan du enten læse mere her, eller kontakte os på erhvervdirekte@danskebank.dk eller tlf. 70 133 000 

Da Søren Andersen skulle realisere sin drøm om at starte egen køreskole, var der en del at ordne. Også mere, end han havde forestillet sig.

”Behovene er lige her og nu, og man står og skal have en startkapital, så man kan komme i gang. Der var mere, end jeg havde troet. Og man skal kunne markedsføre sig selv også, for den sags skyld,” siger Søren Andersen. 

Med hjælp fra Danske Bank blev Søren’s Køreskole uden for Bjerringbro en realitet. Og efter opstarten klarer indehaveren de daglige bankforretninger nemt, fortæller han.

”I det daglige klarer jeg mine bankforretninger ved at gå på netbank. Der kan jeg se ind- og udbetalinger og så videre. Og har jeg brug for det, ved jeg, at jeg kan ringe til min rådgiver,” siger Søren Andersen.

I videoen nedenfor kan du høre virksomhedsejeren fortælle mere om sin opstart.  

EE3DC4FF7DD50674

Andre har også set


Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.