Del

Ny track and trace-funktion for betalinger til udlandet

En ny track and trace-funktion gør det nemt for dig som kunde at følge udenlandske betalinger på deres vej til modtageren.

Med den nye track and trace-funktion kan du se status på udenlandske betalinger og selv tjekke, at de er nået frem til modtageren. Du finder funktionen i District, hvor status på betalingen opdateres hele tiden.

Den nye funktion er et resultat af, at Danske Bank som en af de første banker i Verden tilslutter sig SWIFT’s Global Payments Initiative (GPI). Formålet er at gøre det nemmere at foretage udenlandske betalinger.

Til at begynde med er de nye muligheder kun tilgængelige for ekspresbetalinger, men vi udvider med flere betalingstyper snart.

Nye muligheder for udenlandske betalinger
GPI’s track and trace-funktion betyder, at du kan følge betalingen i District, fra den sendes fra Danske Bank og frem til den endelige modtager.

Det bliver også muligt at sende en besked med til modtageren, og der er sikkerhed for, at informationen ikke bliver ændret undervejs. Som afsender får du automatisk besked i District, når betalingen er nået frem.

Betalinger

Når du driver virksomhed, er det helt grundlæggende at kunne modtage penge fra dine kunder og betale dine leverandører. Vi har en række løsninger, der kan gøre det nemt og effektivt for dig.

Få styr på ind- og udbetalingerne og styrk din forretning


Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.