Del

Integration mellem regnskabssystem og netbankløsning

Hvis du bruger regnskabssystemet e-conomic, kan du få fuld integration mellem dit regnskabssystem og vores finansielle platform, District. Det betyder, at dine betalinger automatisk bliver sendt til dit regnskabssystem, hvor afstemningen bliver langt nemmere.

Nem afstemning
Med løsningen bliver dine indgående betalinger automatisk sendt via filer fra District til e-conomic, hvor du nemt kan klare afstemningen ved hjælp af en funktion, der matcher dine uafstemte betalinger med de rigtige konti i e-conomic baseret på din afstemningshistorik. 

På den måde har du altid opdaterede tal fra banken i dit regnskabssystem, og løsningen gør det nemt for dig at optimere og digitalisere dine daglige processer, så du kan frigøre tid og ressourcer.

Mere tid og færre fejl
Da filerne med betalingerne bliver sendt automatisk, behøver du ikke længere hente data manuelt eller genindtaste data. Det betyder, at du sparer tid, og du kan minimere det manuelle arbejde med betalinger. Samtidig vil du opnå større datasikkerhed og færre fejl, da du ikke skal indtaste data to gange. 

Få mere at vide
Ring til os på 45 14 00 00, hvis du vil have mere at vide om muligheden for at integrere District med regnskabssystemet e-conomic.

Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.