Danske Bank Findash
Del

Danske Bank lancerer ny digital platform

En ny onlineplatform skal gøre virksomhedernes hverdag lettere. Platformen, der fortsat er under udvikling, vil komme med relevante anbefalinger og give erhvervskunder mulighed for at skræddersy deres egen brugeroplevelse.

Efter et tæt samarbejde med en række kunder er vi klar med første udgave af en ny digital platform, der i første omgang er målrettet større virksomheder. Ambitionen er at skabe en stærk intuitiv løsning, der vil gøre det lettere for virksomhederne at træffe økonomiske beslutninger, så de kan bruge mere tid på deres kerneforretning. Dette skal bl.a. lykkes ved at give virksomhederne én enkelt indgang til alle deres finansielle data i kombination med relevante datadrevne anbefalinger.

Individuel brugeroplevelse med data fra mange kilder
Platformen vil give kunder i Danske Bank mulighed for at skræddersy deres egen brugeroplevelse med netop de løsninger og data, som de finder relevante. Det kan f.eks. være en kombination af oplysninger fra banken, data fra aktiemarkedet og relevante erhvervsnyheder. Ambitionen er at udvikle en platform, hvor data også kan komme fra andre banker end Danske Bank, så kunder kan skabe ét samlet finansielt overblik på tværs af de banker, de bruger.

Under stadig udvikling
En første udgave af platformen er allerede i brug hos en række større erhvervskunder, der hjælper os med at videreudvikle løsningen.

I løbet af 2018 forventer vi også at byde de mindre virksomheder velkommen ombord på platformen.

Få mere at vide
Hvis du sidder i en større virksomhed og gerne vil vide mere om mulighederne for at prøve Danske Banks nye digitale platform, så skriv til os på findash-connect@danskebank.com.

Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.