Del

Bæredygtighed – en god forretning

Kan man både være bæredygtig OG tjene penge? Det var der rig mulighed for at diskutere på Danske Banks +Impact-stand på TechBBQ i København, en af nordens største messer for vækst og innovation. Her mødtes hele økosystemet af startups, eksperter, investorer og samarbejdspartnere til sparringssessioner, foredrag og ikke mindst netværk på tværs af alle grænser.

På standen kunne iværksætterne for åben skærm præsentere en udfordring, som de fik rådgivning om af eksperter fra en række førende konsulenthuse, og også høre inspirationsoplæg fra andre iværksættere. Samtidig blev der skabt nye kontakter på kryds og tværs mellem iværksættere, eksperter, investorer og andre stakeholders.

I videoen kan du møde to sociale iværksættere, en investor og Google, som alle fortæller om, hvordan deres forretningsmodel både fokuserer på at tjene penge og gøre noget godt for samfundet.


2d254db8-00090249-48df9c05

Læs mere

Læs mere om +Impact, Danske Banks digitale platform, hvor sociale entreprenører og eksperter går i dialog om at løse konkrete udfordringer inden for bæredygtig vækst.

+Impact

Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.