Del

Digitalt værktøj speeder låneprocessen op for mindre virksomheder

Vi har udviklet et digitalt værktøj, der forenkler låneprocessen for mindre virksomheder. 

Historisk har det ofte været sådan, at når mindre virksomheder har skullet låne penge, har det været en omstændelig og langsom proces. Derfor har vi udviklet det digitale værktøj, der gør det muligt for dem at få bevilget et lån på få minutter og få adgang til pengene samme dag.

”Vi har i en årrække arbejdet på at styrke kundeoplevelsen på hele finansieringsområdet. Vi er rigtig glade for, at vi nu har et digitalt værktøj, der gør kreditprocessen mere enkel og smidig for vores erhvervskunder, så de får en god oplevelse i banken, når de har behov for finansiering,” siger Niels Bang-Hansen, chef for Business Banking Danmark.

Tidligere har vi brugt mere end fem dage på at svare kunden, om vi vil kunne bevilge et lån og mere end 10 dage på at give kunderne adgang til pengene. I dag er det i stedet en avanceret algoritme, der på ganske få sekunder gør vores rådgivere i stand til at vurdere en ansøgning ud fra flere end 70 parametre.

”Denne løsning er et godt eksempel på, hvordan vi bruger de digitale muligheder til at nytænke vores produkter og processer, så vi understøtter kundernes behov bedst muligt,” fortæller Niels Bang-Hansen.

Vores rådgivere tog værktøjet i brug i februar 2017. Siden da er flere end 1.900 ansøgninger blevet behandlet via det digitale værktøj. Det gennemsnitlige lånebeløb, som er blevet ansøgt, er på 225.000 kroner.

Hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde på finansieringsområdet, er du velkommen til at ringe til os på 45 14 00 00.

Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.