Del

Nyt samarbejde hylder danske virksomhedssucceser

Danske Bank ønsker at støtte og hylde de dygtigste og mest innovative vækstvirksomheder i Danmark. Derfor er vi blevet hovedsamarbejdspartner for vækstkonkurrencen EY Entrepreneur Of The Year, der sætter spot på dem, der har succes med at opbygge ekspanderende og dynamiske virksomheder.

Programmet EY Entrepreneur Of The Year er verdens største vækstkonkurrence af sin slags og afholdes i år i mere end 60 lande. Samtidig er det den mest anerkendte vækstkonkurrence – både i Danmark og resten af verden. Den danske konkurrence får i år et nyt islæt, da vi er ny hovedsamarbejdspartner. Sammen med konsulentvirksomheden EY ønsker vi at være med til at hylde dem, der er med til at skabe arbejdspladser og velstand og bringe nye innovative produkter til markedet i Danmark.

Hylder successer i hele landet
Vækstkonkurrencen bringer os og EY rundt i hele landet rundt for at hylde de største succeser, og vi vil sammen med EY interviewe de deltagende virksomheder i konkurrencen og være en del af de regionale finaler og den nationale finale. Ud over hovedprisen i den nationale finale er der også priser, der særligt fokuserer på startups, life sciences og socialt entrepreneurskab.

”Vi vil være med til at synliggøre og fejre rollemodeller, der skaber vækst og arbejdspladser i Danmark. I EY Entrepreneur Of The Year deltager hvert år mange af de danske virksomheder, der lykkes i Danmark og internationalt. Vi ser frem til at sætte fokus på de gode og inspirerende fortællinger, ”siger Niels Bang-Hansen, direktør for de danske erhvervskunder i Danske Bank.

Se videoen og få mere at vide om Entrepreneur Of The Year og Danske Banks rolle:

f2d502fa-00090249-8072eb45

Om EY Entreprenuer Of The Year

  • EY Entrepreneur Of The Year arrangeres i mere end 60 lande og for 32. gang i år.
  • Vinderen kåres ikke alene på baggrund af økonomiske resultater, men ud fra en samlet vurdering af blandt andet resultater samt entreprenørens rolle, værdier, ledelse og samfundsmæssige engagement.
  • De stærkeste danske kandidater deltager i regionskåringerne, før landsvinderen i år bliver kåret den 28. november 2019 i København af en uafhængig jury.

Har din virksomhed vækstplaner?

Book et møde med os og få råd og sparring til, hvordan du fører din plan ud i livet.

Book møde


Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.