Del

Ti impact-startups klar til at gøre verden bedre

I godt to måneder har ti spæde nordiske startups inden for fødevarer og mode grinet, grædt, diskuteret, dyrket relationer og suget læring til sig på Singularity University i København. Og nu er de netop dimitteret fra Danske Banks +impact accelerator ved at pitche deres virksomheder til investorer og andre interesserede.

Det er anden gang, Danske Bank har inviteret startups til intensiv læring på +impact acceleratoren, hvor deltagerne er blevet udfordret på deres forretningsmodel, blevet klogere på deres kunder, trænet pitching og meget andet og mødt etablerede virksomheder som fx Nestlé, Rosendahl og Gina Tricot.

Fokus på Food & Fashion
”Denne gang har vi valgt at fokusere på fødevarer og mode, både fordi det er her inden for FNs Verdensmål nr. 12 (”Ansvarlig produktion og forbrug”), de fleste nordiske impact startups arbejder, og fordi vi forventer, at læringen og relationerne vil blive endnu stærkere, når deltagerne kommer fra to – og ikke ti forskellige – brancher”, siger Maria Grabowska, Danske Bank og programleder af +impact acceleratoren.

Læs mere om de ti impact-startups her

Har du en impact startup med en forretningsudfordring?

På +impact-platformen kan du få hjælp og sparring fra eksperter, der kender til impact startups' udfordringer. 

 Gå til +impact 

Danske Banks muskel støtter vækst og bæredygtighed
”Vi tror på, at hvis vi støtter impact-startups i at skalere deres forretning, så er vi med til at gøre verden til et bedre sted,” siger Maria. ”Vi har kompetencerne, vi har ressourcerne, og vi har netværket, og alt det vil vi gerne sætte i spil. 

Det ville selvfølgelig være nærliggende for os at koncentrere os om fintechs, men vi vil gerne bredere ud og gøre en større forskel. Og det er kun muligt gennem vores stærke partnere, SingularityU Nordic og Katapult. Stor tak til dem herfra!”, siger Maria.

Næste accelerator bliver i Stockholm til oktober, og der bliver åbnet for ansøgninger primo august.

Se videoen, og hør, hvorfor virksomhederne har valgt at have bæredygtighed som del af deres kerneforretning, hvad deres forretningsudfordringer er, og hvad de tager med sig fra acceleratoren.

 

bfa9c69c-00090249-e36546f8

 

Skal vi hjælpe din virksomhed med at skalere?

Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at skalere din startup, eller book et møde med os.

Læs mere           Book møde

Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.