Cyber- og netbankforsikring 

Der er to typer forsikringer, som er vigtige for din virksomhed at have, når det kommer til cyberkriminalitet og IT-svindel – netbankforsikring og cyberforsikring.

Den teknologiske udvikling har medført en række nye spændende muligheder, men desværre også en række nye trusler. Mængden af IT-sikkerhedstrusler mod virksomheder er stigende, og derfor er man som virksomhed nødt til at beskytte sig. Det gælder også i forhold til virksomhedens netbank, IT-systemer og data.

For selvom dine forretninger med os er godt beskyttede af vores avancerede sikkerhedssystemer, så er virksomheder selv ansvarlige for deres egen IT-sikkerhed. Det betyder, at de økonomiske konsekvenser af et indbrud i din virksomheds netbank eller servere gennem virksomhedens IT-systemer ikke vil blive dækket af banken. Derfor bør din virksomhed have forsikringer, som dækker, hvis uheldet er ude, og som du får rabat på, hvis virksomheden er kunde hos os.

Er din virksomhed dækket ved netbankindbrud?

Med en netbankforsikring er virksomheden dækket ved indbrud i netbanken, uanset om indbruddet sker via computer, telefon eller tablet.

Læs mere


Er din virksomhed dækket ved hacker- og virusangreb?

En cyberforsikring dækker, hvis virksomheden rammes af hacker- eller virusangreb – du får hurtig hjælp, så virksomheden kan komme tilbage til normal drift.

Læs mere


Hvis din virksomhed bruger vores professionelle erhvervsløsning Business Online, kan du hente et gratis antivirusprogram. Du kan også læse vores gode råd til IT-sikkerhed.