Har din virksomhed datterselskaber, der jævnligt gennemfører valuta-transaktioner? Og til formålet har et væld af konti med medfølgende stor kompleksitet og høje omkostninger? Gør hverdagen nemmere for økonomiafdelingen, og få en løsning, der forenkler og effektiviserer jeres valutatransaktioner: Danske In-House Bank.

Reducér behovet for en valutakonto
Danske In-house Bank er basalt set en løsning, der reducerer dine datterselskabers behov for en valutakonto, og som giver din økonomiafdeling fuld kontrol over alle virksomhedens valutatransaktioner. 

Datterselskaberne har blot brug for en enkelt konto i selskabets basisvaluta – også selv om de foretager betalinger eller opkrævninger i anden valuta. På den måde har I fuld kontrol over alle valutatransaktioner på tværs af virksomheden, og der vil ikke være eksterne valutatransaktioner på datterselskabsniveau. 

Løsningen giver jer mulighed for at forbedre økonomiafdelingens effektivitet og overblik ved at kombinere fleksible cash pool-løsninger med automatiske interne valutatransaktioner, som sker i forbindelse med almindelige indgående og udgående betalinger. 

ERP-uafhængig og skalérbar
Danske In-house Bank er en ERP-uafhængig og skalérbar løsning, der kan bruges alene eller som et supplement, hvis I har en eksisterende in-house bank-løsning i virksomhedens ERP/TMS-system. 

Løsningen består af fleksible moduler, så den kan tilpasses jeres specifikke behov. På den måde kan du optimere forretningen og reducere kompleksiteten mellem selskaberne i virksomheden.

Vil du vide mere?

Hvis du vil høre mere om Danske In-House Bank, så ring til os på 70 114 115, eller kontakt din rådgiver.