Værdiskabende rådgivning

Vi kan hjælpe din virksomhed til at nå målene

Næsten uanset hvilken situation, din virksomhed står i, har vi oplevet noget, der ligner det før. Den erfaring kan vi omsætte til værdiskabende rådgivning for dig.

Selvom mange bankforretninger i dag foregår digitalt, og vi er stolte over vores innovative løsninger, så er det i høj grad via rådgivning, at vi kan skabe værdi for din virksomhed. Uanset om du er i et enkeltmandsforetagende eller en multinational koncern, har vi specialiserede rådgivere, der kan hjælpe dig til at lykkes.

Hvilken type rådgivning – og hvilke produkter - der er relevante for din virksomhed, afhænger blandt andet af virksomhedens situation og størrelse.

Book møde

Virksomhedens situation

På tværs af virksomheder og brancher viser vores erfaringer, at der er en række tidspunkter i en virksomheds livsforløb, hvor der er særlig brug for rådgivning. Det kan eksempelvis være, når man skal ud på de internationale markeder for første gang, når man skal foretage et opkøb, eller når man forbereder sig på et ejerskifte. Ting som disse er strategisk afgørende og ofte komplekse. 

For at kunne hjælpe virksomheder godt igennem de store beslutninger har vi skræddersyet rådgivningskoncepter til en række af de relevante situationer. På den måde kan du lære af vores erfaringer og undgå dyre fejltrin. 

Disse forskellige afgørende øjeblikke i en virksomheds historie kan du også finde råd og inspiration til på vores hjemmeside under punktet ”Din virksomhed” i topmenuen.

Vores eksperter kan hjælpe dig

Som kunde hos os kan du få hjælp fra specialister inden for en lang række områder, blandt andre:

Likviditetsstyring
Valutahandel
Risikoafdækning
Leasing
Pension
Corporate Finance
International handel

Book møde

Virksomhedens størrelse

Virksomhedens størrelse har selvsagt noget at sige for hvilken for en type udfordringer, man oplever. 

I en lille lokal virksomhed har man brug for rådgivning omkring eksempelvis finansiering af driften og samspillet med privatøkonomien, mens man i en større virksomhed kan have brug for skræddersyede løsninger og rådgivning omkring eksempelvis likviditetsstyring på tværs af landegrænser eller at foretage et opkøb. Vores rådgivning matcher den virkelighed, idet vores kunder bliver betjent af eksperter inden for de forskellige virksomhedsstørrelser. 

Derudover kan vi trække på specialister fra hele Danske Bank-koncernen, så vi kan tage specialister inden for eksempelvis leasing, pension eller virksomhedsopkøb med til møder med din virksomhed og sikre en sammenhængende rådgivning.

Kontakt os

Hvis du vil høre mere, er du velkommen til at ringe til os på 45 14 00 00. Og hvis du allerede er klar til at høre mere om, hvordan du bliver kunde hos os, kan du gøre det her.

Andre har også set


Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.