Sørg for, at der er nogen til stede, der kan håndtere konti og betalinger
Måske logger du ofte på en af vores onlineløsninger for at få overblik over konti, betalinger og likviditet og klare betalinger. 

Hvis uheldet er ude, og du eller nogen af dine kolleger skulle blive syge, er det vigtigt at sørge for, at der stadig er medarbejdere til stede, der kan klare betalinger og bevare overblikket over økonomien.

Bruger du District?
Har din virksomhed vores løsning District, kan du med administrationsmodulet se, hvilke medarbejdere der har adgang til District, og hvilke rettigheder de har i District. 

Du kan overveje, om det er en god idé at tilføje ekstra brugere eller give de eksisterende brugere yderligere fuldmagter for at sikre at fx virksomhedens betalinger stadig håndteres, hvis nogen blandt medarbejderne bliver syge som følge af coronavirus.

Hvis virksomheden har en District-administrator, kan administratoren selv tilføje flere brugere eller tildele yderligere fuldmagter.

Administratoren kan eventuelt give fuldmagter i en begrænset periode. Husk dog, at de skal slettes, når de ikke skal gælde længere - de slettes ikke automatisk.

Hvis virksomheden ikke har en administrator, kan vi hjælpe – ring blot til os på 45 14 00 00. 

To godkendere af betalinger
Hvis din virksomhed bruger District, kan du bruge to-trins godkendelse - også kaldet "to i forening" - hvor to brugere af District skal godkende alle betalinger og overførsler. På den måde kan du minimere risikoen for svindel.r t

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Vi er klar til at rådgive dig om, hvordan du bedst kan tage dine forholdsregler i forhold til fx betalinger og likviditet i lyset af coronavirussen. Ring til os på 45 14 00 00 eller book et onlinemøde.

Book møde

Minimer risikoen for IT-svindel som følge af coronavirus
I en krisesituation som den nuværende situation med coronavirus bliver de IT-kriminelle ofte mere aktive. De udnytter, at virksomhederne fokuserer på at afbøde konsekvenserne og smittespredningen af coronavirus, og medarbejdernes vilje til at handle hurtigt.

Derfor skal du være særligt opmærksom på IT-svindel som fx CEO fraud og falske fakturaer og emails relateret til betalinger. Svindlerne er ofte dygtige, og det kan se ud som om, at fx falske emails eller sms’er rent faktisk kommer fra nøglepersoner i virksomheden.
Læs mere om, hvordan du beskytter virksomheden med IT-svindel