Gå til hovedindhold

Erhvervslån til dine investeringer

Erhvervslån kan bruges til udgifter som nye computere, indretning af lokaler, produktionsudstyr, biler og meget mere.

Når virksomheder foretager større investeringer i eksempelvis produktionsanlæg eller varebiler, så finansieres de som regel med et erhvervslån. Erhvervslån kan også bruges til at dække udgifter som for eksempel IT-udstyr og indretning af kontorlokaler. Ejendomsinvesteringer finansieres derimod typisk med et realkreditlån - læs mere om mulighederne for realkreditlån her og se andre finansieringsmuligheder nedenfor.

Din virksomhed tilbagebetaler erhvervslånet over en periode, der svarer til investeringens levetid. Hvis du låner til en maskine med en forventet levetid på fem år, betales lånet også tilbage over fem år med lige store månedlige eller kvartalsvise afdrag. Aktiver med en flerårig værdi finansieres og afskrives typisk over 3-10 år.

Det er vigtigt, at finansieringen passer til din virksomheds planer på både kort og lang sigt. Derfor sætter vi os godt ind i din virksomheds økonomi, før vi anbefaler en løsning, der passer til dine behov.

Grøn finansiering
Hvis din virksomhed har brug for finansiering til større projekter med et klart grønt formål, kan du søge om grøn finansiering. Med grønne lån kan du styrke din virksomheds bæredygtighedsprofil. For at få et grønt lån hos os, skal det grønne formål leve op til Danske Banks officielle Green Bond Framework, som bruges til udstedelse til grønne obligationer. Vores Green Bond Framework bygger på Green Bond Principles fra International Capital Market Association (ICMA) der definerer aktiviteter, som fremmer overvangen til en bæredygtig og klimavenlig økonomi. Læs mere om Green Bond Framework.

Har du brug for rådgivning?

Hvis du har brug for hjælp til at afklare, hvad der er den bedste finansieringsform for din virksomhed, er du meget velkommen til at kontakte os på erhvervdirekte@danskebank.dk eller 70 133 000. Du er også velkommen til at booke et møde.

Book møde

Øvrige finansieringsmuligheder

 • Kassekredit
  For mange virksomheder er en kassekredit en god måde at sikre, at man kan håndtere udsving i cash flow uden at risikere at mangle likvide midler. Vi kan hjælpe med både kassekredit og likviditetsstyring.
 • Mellemfinansiering

  Mellemfinansiering er en midlertidig kassekredit, der – som navnet antyder – sikrer din virksomhed finansiering i en afgrænset periode, indtil en anden indtægt modtages.

  Læs mere om mellemfinansiering
 • Bankgarantier

  En bankgaranti kan være et godt værktøj for din virksomhed, hvis I har brug for at minimere risikoen, når I laver aftaler. Når din virksomhed laver en kontrakt med en kunde, leverandør eller udlejer, kan en bankgaranti således være en del af aftalen.

  Læs mere om bankgarantier

 • Realkreditlån
 • Leasing

  Leasing kan være et attraktivt alternativ til erhvervslån og realkreditlån, uanset om det gælder finansiering af biler, IT-udstyr eller ejendomme. At lease tingene binder mindre kapital og kan give din virksomhed større fleksibilitet, end hvis du ejer dem.

  Læs mere om leasing

Andre har også set


Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.