Guides til din virksomhed 

Alle virksomheder gennemgår forskellige faser - fra opstart og vækst til måske at ekspandere internationalt og på et tidspunkt blive solgt. I alle faser kan der opstå forskellige problemstillinger og muligheder. Vi har skabt en række guides, der kan hjælpe dig med at skabe de rette forudsætninger for at træffe beslutninger i din virksomheds nøglemomenter.  

Startup

Hvordan du starter en virksomhed 

En vellykket start står og falder med den rigtige viden og støtte i opstartsfasen. Vi guider dig i gennem nogle af udfordringerne ved startup.

Starte virksomhed

Vækst

Sådan skaber du vækst i virksomheden 

Hvis du er klar til at tage din virksomhed til det næste niveau har vi lavet en serie af guides, som kan hjælpe dig med at sætte struktur på vækstarbejdet. 

Skab vækst

Scale up og vækst 

Ansætte medarbejdere 

Inter­national

Gode råd til ekspansion og international handel 

Hvis din virksomhed ønsker at vækste yderligere er en mulighed at vende blikket mod nye markeder. Det kræver en systematisk tilgang. 

5 gode råd til import

5 gode råd til eksport

7 råd til international ekspansion

Salg

Fusioner, opkøb og salg af virksomhed

Både opkøb, salg og ejerskifte kan være ressourcekrævende processer. Vi guider dig omkring nogle af de ting, der skal til for at lykkes.

Virksomhedssalg

Fusioner og opkøb

Videre i en bæredygtig retning? 

Hvis din virksomhed ønsker at tage et skridt i en mere grøn retning, er der en række ting, du med fordel kan overveje for at komme godt i gang.

Ni gode råd til grøn omstilling

Ekspertise, løsninger og produkter tilpasset din virksomhed

Vi har skabt en servicemodel tilpasset mindre virksomheder, som fokuserer på enkelthed, tilgængelighed og digitale værktøjer. Du er altid velkommen til at kontakte vores kundecenter på tlf 45 14 00 00 eller booke et online møde, når det passer dig.

Book møde

ccfb33ec-e567-41f7-8965-fafc3508431d




En væksthistorie

Landbruget flytter til byerne

Etager og atter etager med afgrøder indendørs? Det lyder som taget ud af en sci-fi film, men de såkaldte vertical farms er ikke længere fremtiden – de er her allerede - og én af dem ligger i Taastrup.

Bliv inspireret af Nordic Harvests historie

Udvalgte erhvervsnyheder


Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.

Indholdet hentes
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.