Kort fortalt

 • Få et fast beløb investeret hver måned – startende fra 350 kroner.
 • Vælg mellem over 40 forskellige fonde.
 • Du betaler ikke depotgebyr eller kurtage ved køb.
 • Kom hurtigt i gang via mobilbanken, hvis du allerede har et depot.
Danske Bank har for nylig lanceret en interessant ny mulighed i mobilbanken for både nuværende og potentielle nye investorer: Danske Månedsinvestering.

Det enkle koncept bag Danske Månedsinvestering er, at man hver måned automatisk investerer et fast beløb i en eller flere fonde efter eget valg – startende fra 350 kroner om måneden, men potentielt op til 50.000 kroner.

På den måde fungerer Danske Månedsinvestering lidt som en opsparing, hvilket kan være en fornuftig måde at anskue investeringer på for mange kunder uanset deres formue.

"Vi ved, at mange kunder holder sig tilbage fra at investere, fordi de både er nervøse for, om timingen er rigtig, og forventer, at det er besværligt at komme i gang. Men når man løbende investerer mindre beløb, behøver man ikke være så bekymret for timingen, og når man samtidig kan komme i gang nemt og bekvemt direkte i Mobilbanken, så bliver det straks mere overskueligt," fortæller Tobias Møller, som er Chief Client Manager i Danske Bank.

Sådan fungerer det
Værd at vide om Danske Månedsinvestering:
 
 • Mange muligheder og stor fleksibilitet
  Du kan oprette så mange månedsinvesteringer, som du vil. Vælg mellem over 40 forskellige fonde, skift ud, som du vil, og sæt dine investeringer på pause, når du vil. Der er både fonde med aktier, obligationer og blandede fonde. 

 • Du betaler ikke depotgebyr eller kurtage ved køb
  Investering med Danske Månedsinvestering er blandt andet smart, fordi du ikke betaler depotgebyr og heller ikke kurtage, når du investerer. Du betaler kun kurtage, når du sælger af dine investeringer. Dermed er Danske Månedsinvestering en billig måde at handle fonde på.

 • Sådan kommer du i gang
  Du styrer Danske Månedsinvestering i din mobilbank. Find Danske Månedsinvestering under Investeringer. Har du allerede et depot i Danske Bank, kan du gå i gang med Danske Månedsinvestering med det samme – ellers skal du først oprette et depot i din netbank. 

Læs mere om Danske Månedsinvestering her.

TILMELD DIG vores nyhedsbrev om investering, hvis du ikke allerede modtager det. Det gør du her.
Denne publikation er markedsføringsmateriale og udgør ikke investeringsrådgivning. Vær altid opmærksom på, at historiske afkast ikke er en indikation af fremtidige afkast, som kan være negative. Rådfør dig altid med dine professionelle rådgivere omkring juridiske, skattemæssige, finansielle og andre aspekter, der kan være relevante for at vurdere egnetheden og hensigtsmæssigheden af en investering.

Find den rette investering for dig

Vi kan hjælpe alle med at investere deres opsparing – fra små beløb til store formuer.
Tjek dine muligheder