Kom godt i gang med dine bolig- og energiforbedringer

Bestil en Bolig- og energirapport inkl. energimærke 

Få en bygningsrådgivers vurdering af dit hus

Bestil en Bolig- og energirapport og få konkrete anbefalinger fra en Bygningsrådgiver fra OBH rådgivende ingeniører til, hvordan du gør dine boligdrømme og energipotentiale til virkelighed. 


Klar til at energiforbedre din bolig?

Tag vores nye guide til forbedringer og se, hvor klar du er

Det tager ikke mere end 4-5 minutter med guiden for at få et overblik over, hvad der skal til for at komme i gang eller helt i mål.

Start guiden

Anbefalet

Lån til energiforbedringer

Der kan være tusindvis af kroner at spare ved at låne til energiforbedringer hos os.

Se lånemuligheder

Kick-start dine planer

Kick-start dine planer på energihjem.dk, og bliv klogere på, hvordan du reducerer dit energiforbrug, reglerne for tilskud og fradrag og meget mere. 

Læs mere

Du kan søge tilskud

Du kan søge offentligt tilskud og få dækket op til 30% af udgifterne til energiforbedringer af din bolig. Prøv vores guide og bliv klar til at søge, når puljen åbner igen efter sommerferien. 

Start guide

Få gode råd af fagfolk

Se vores webinar om bolig-og energiforbedringer, og hør mere om, hvordan du får drømmene og økonomien til at spille sammen. 

Se webinar

Overvejer du at energiforbedre din bolig?

 Få gode råd og inspiration til at komme i gang

 • Gode råd om varmekilder

  Fjernvarme, pillekedel eller varmepumpe? I denne video med Alex Vestergaard fra OBH Rådgivende Ingeniører kan du blive klogere på forskellige opvarmningsformer til boligen.

  c3066e8b-00090249-ac1c46ae
 • Gode råd om energieffektive vinduer

  Hvad er energiruder? Hvordan aflæser man isoleringsværdien af et vindue? Og hvad kan man spare ved at udskifte sine vinduer? I denne video med Alex Vestergaard fra OBH Rådgivende Ingeniører kan du blive klogere på energieffektive vinduer.

  6062b0 18-00090249-78a3eafa
 • Gode råd om vægisolering

  Hvordan undersøger man isoleringsforholdet i en væg? Hvordan kan man se, om en væg er hulmursisoleret? Og hvad er fordelene ved udvendig efterisolering? I denne video med Alex Vestergaard fra OBH Rådgivende Ingeniører kan du blive klogere på vægisolering.

  94d4 13bd-00090249-56486acc
 • Gode råd om loftisolering

  Er der penge at spare på efterisolering af loftet? Hvordan undersøger man isoleringsforholdet på loftet? Og hvad skal man være opmærksom på, når man efterisolerer loftet? I denne video med Alex Vestergaard fra OBH Rådgivende Ingeniører kan du blive klogere på loftisolering.

  2e33a588-00090249-6bea17e6
 • Gode råd om energimærket

  Hvad er et energimærke? Hvad kan man bruge energimærket til? Og hvor længe er energimærket gyldigt? I denne video med Alex Vestergaard fra OBH Rådgivende Ingeniører kan du blive klogere på energimærkning af din bolig.

  ea7ba9c9-00090249-ac741335

Er du blevet inspireret?

- så lad os kigge på mulighederne sammen


Kunne du tænke dig en snak om, hvordan du bedst får drømmene og økonomien til at spille sammen, er du meget velkommen til at booke et møde med en af vores rådgivere.

 

Book møde


Ander har også set