Integration services

Hvad er Integration Services?

Integration Services er information om forskellige dataformater og kommunikationskanaler, som Danske Bank tilbyder. Ved at benytte integrationsløsninger kan du reducere virksomhedens manuelle behandling af dokumenter og dermed opnå økonomiske og administrative besparelser. 

 • Integration services

  Spar tid og penge, når du handler med virksomheder
  Flere og flere virksomheder udveksler oplysninger elektronisk, når de bestiller varer og tjenesteydelser, bekræfter ordrer, sender fakturaer eller foretager betalinger. Når din virksomhed skal udveksle data med andre virksomheder kan du gøre det sikkert og effektivt på Danske Banks platform. Uanset om du handler lokalt eller internationalt kan du overføre data på en lang række kommunikationskanaler enten direkte eller via en VANS-netværksoperatør.

  Læs mere om vores integrationsløsninger
  På siden Integration Services (siden er på engelsk) kan du finde oplysninger om de dataformater, vi anvender i integrationsløsningerne i Danske Banks business-systemer. Du kan downloade filformater, og er du it-leverandør og udvikler integrationsløsninger til vores business-systemer, kan du få teknisk support. Siden er også for dig, der er kunde og selv ønsker at udvikle integrationsløsninger.

  Læs mere om Integration Services

Kontakt os

Hovednummer

45 14 00 00

Erhverv Direkte:

70 133 000

Teknisk support Netbank Erhverv:

70 105 501

Teknisk support District:

70 114 115
Se åbningstider
 • Ring til os
 • Find os

  Find afdeling eller Hæveautomat

 • Skriv til os

  Spørgsmål, ros og klager

  Du er altid velkommen til at skrive til os - uanset om du har gode ideer, noget du vil klage over eller bare et spørgsmål.
  Skriv til os

Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.