Oslo Børs

Realtidskurser fra OBI (Oslo Børs Informasjon)

Danske Bank tilbyder dig gennem denne aftale at modtage realtidskurser fra OBI.

Ved accept af denne aftale forpligter du dig samtidig til at betale den til enhver tid gældende pris for ydelsen. Du kan se prislisten i Danske Netbank. Du skal betale afgift pr. påbegyndt måned.

Du kan når som helst opsige denne aftale gennem Danske Netbank.

Realtidskurserne vil blive leveret i det omfang Danske Bank modtager realtidskurser fra OBI.

Informationer fra OBI ejes af OBI, som har de immaterielle rettigheder til informationerne. Du må som slutbruger derfor kun bruge realtidskurserne til din egen personlige brug, og enhver anden brug af realtidskurserne, herunder videredistribution til andre, er forbudt.

Kurserne er i realtid i det øjeblik de præsenteres. Realtidskurserne opdateres ikke løbende, hvorfor det herefter er nødvendigt at trykke på knappen ”opdater” i skærmbilledet for at få de aktuelle realtidskurser. Ved godkendelse af denne aftale, accepterer du også denne løsning.

Du kan ikke gøre krav gældende over for OBI eller Danske Bank som følge af afbrydelser eller nedbrud i leveringen af realtidskurser fra OBI. Danske Bank påtager sig intet ansvar for, om de leverede kurser er korrekte.Danske Bank påtager sig intet ansvar for eventuelle tab, som opstår som følge af anvendelse af kurserne.

Du kan i øvrigt ikke erhverve større rettigheder ifølge denne videredistributionsaftale mellem dig og Danske Bank, end Danske Bank har i henhold til hovedaftalen indgået mellem Danske Bank og OBI.

Disclaimer

 Accept af tilslutningsaftale til realtidskurser fra OBI (Oslo Børs Informasjon AS)

Hvis du accepterer aftalevilkår for tilslutningsaftale fra OBI (Oslo Børs Informasjon AS) skal du skrive under her med din personlige kode.

Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.

Indholdet hentes
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.