Når du betaler med dit Mastercard, kan du få op til 6 ugers rentefri kredit. Med andre ord ”låner” du pengene uden renteomkostninger.

Det kan være en fordel, hvis du f.eks. får en uventet udgift eller et godt tilbud lige her og nu – og gerne vil udskyde betalingen i nogle dage eller uger.

Hvordan fungerer det i praksis?

  • Når du bruger kortet, kan du løbende se dine køb på den særlige Mastercard-konto. Du skal ikke gøre noget endnu.
  • Den 19. i hver måned regner vi alle købene sammen for de seneste 30 dage og sender en faktura. Du skal ikke gøre andet end at tjekke, at beløbene passer. Hvis den 19. falder på en helligdag eller i en weekend, bliver Mastercard kontoen opgjort dagen før.
  • Den 1. i den næste måned overfører vi automatisk pengene fra din lønkonto. Så står din Mastercard-konto igen i 0 – og du har ikke betalt en eneste krone i rente.

Sådan får du den længste rentefri periode

Den længste rentefri kredittid opnår du ved at handle lige efter den 19. i en måned, hvor vi har opgjort sidste periodes køb. Køber du f.eks. en ny sofa den 20. februar, skal du først betale den 1. april.

 


Sådan opnår du den længste kredittid.


Hele fakturaen skal betales på en gang

Det er kun, hvis du har en særlig aftale med os, at du kan fordele betalingen over flere måneder. Har du sådan en løsning, skal du til gengæld betale renter. På den måde betaler du f.eks. 20 % af den skyldige saldo hver måned.