Åbningstider for ekspedition i
Danske Banks rådgivningscentre

Vores rådgivningscentre har som regel åbent for ekspedition én dag om ugen. Det er forskellige dage fra center til center.


Hvis åbningsdagen ligger på en hellig- eller banklukkedag

Hvis en hellig- eller banklukkedag falder på den dag, et rådgivningscenter normalt har åbent, så holder centret i stedet åbent den nærmeste hverdag i samme uge.

Hvis et rådgivningscenter normalt har åbent to dage om ugen, så holder centeret dog kun åbent den dag, der ikke påvirkes af lukkedagen.
Se lukkedage.

Eksempel A

2. påskedag falder altid på en mandag. Rådgivningscentre, der normalt har åbent mandag, flytter derfor åbningsdag til tirsdagen efter 2. påskedag

Eksempel B

Kr. himmelfartsdag falder altid på en torsdag. Da vi også har lukket fredag efter denne helligdag, vil rådgivningscentre, der normalt har åbent torsdag eller fredag, derfor holde åbent onsdag i samme uge.

Eksempel C

2. pinsedag falder altid på en mandag. Rådgivningscentre, der normalt har åbent mandag og torsdag i samme uge, holder kun åbent om torsdagen.

 

Hvad med jul, nytår og grundlovsdag?
Jul, nytår og grundlovsdag følger ikke særlige ugedage, og de særlige åbningsdage kan derfor både ligge før og efter de normale åbningsdage. Vi anbefaler derfor, at du holder øje med skilte om eventuelle særlige åbningstider i dit lokale rådgivningscenter op til disse højtider.

Hvor finder du vores åbningstider?
På danskebank.dk kan du via ”Find os” i nederste højre hjørne finde dit nærmeste rådgivningscenter og se åbningstiderne. Vær dog opmærksom på, at de særlige åbningsdage ikke vises her.
Find rådgivningscenter

 


 

Har du ikke en mobilbank eller netbank?

 Kom godt i gang


Gode digitale værktøjer til din økonomi

Med mobilbanken har du altid din økonomi ved hånden. Du kan bl.a. tjekke saldo, betale regninger og overføre penge - og du kan spærre dit kort hurtigt, hvis du mister det, ligesom du kan genåbne det, hvis det dukker op igen.

Læs mere om mobilbanken
- eller hent den direkte i AppStore eller Google Play

Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.

Indholdet hentes
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.