Bestil en oversigt over personoplysninger her

Hvis du ønsker et hurtigt overblik over de mest almindelige oplysninger, vi behandler om dig, så har vi udarbejdet en nem og forståelig oversigt med disse udvalgte oplysninger.

Oversigten vil blive sendt til dig inden for et par dage. Oversigten indeholder forskellige typer oplysninger f.eks. kontaktoplysninger, konto- og kortoplysninger, oplysninger om betalingsaftaler, produkter og ydelser og oplysninger om samtykker, lån og kreditter, du har hos os.

Du kan bestille oversigten via denne formular.

 

Hvis du i stedet ønsker fuld indsigt i dine personoplysninger i henhold til artikel 15 i EU's databeskyttelsesforordning (GDPR), bedes du sende dit fulde navn, telefonnummer og eventuelt en præcisering af, hvilke oplysninger du ønsker indsigt i til GDPR-insight@danskebank.dk.

Vi vil besvare din indsigtsanmodning hurtigst muligt og senest inden for en måned. Der kan i særlige situationer og helt undtagelsesvist gå op til tre måneder, inden du modtager vores besvarelse af din indsigtsanmodning. I disse situationer vil vi gøre dig opmærksom på forlængelsen af fristen og årsagen hertil.

Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.

Indholdet hentes
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.