Anmod om en individuel gennemgang


pantnummer:

Du kan her se det eller de pantnumre, der kan være påvirket af fejl - og hvor vi derfor udbetaler eller har udbetalt en kompensation til dig. Du har mulighed for at anmode om en individuel gennemgang af din sag for hvert enkelt pantnummer. Inden du anmoder, er det dog vigtigt, at du læser brevet, du har modtaget for det pågældende pantnummer. Her står der, hvad det betyder at anmode om en individuel gennemgang.

På denne side kan du anmode om en individuel gennemgang i relation til den kompensation, du modtager eller har modtaget fra os.

Du anmoder om en individuel gennemgang ved at udfylde felterne nedenfor og godkende med MitID. Vi behandler din sag så hurtigt som muligt, men vi forventer, at der kan påregnes forlænget sagsbehandlingstid, før du modtager resultatet af den individuelle gennemgang.

Vi kan ikke se dine oplysninger

Vi kan desværre ikke se dine oplysninger og har derfor ikke mulighed for at vise siden. Vær opmærksom på, at du først kan se dit eller dine pantnumre, når du har modtaget brev om kompensation.

Vi beder dig kontakte os på 45 12 58 88

Vi beklager ulejligheden.


Vi har behov for at få din e-mail, så du kan få en kvittering for din anmodning.


rd.dk/inkasso kan du læse en beskrivelse af:

  • Den model, vi har brugt til at beregne kompensation
  • Betydningen af en individuel gennemgang
  • Fejlene i vores gældssystemer

Realkredit Danmark A/S er under tilsyn af Finanstilsynet. Læs vores behandling af personoplysninger og cookies og vilkår for brug.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål om, hvordan vi behandler personoplysninger. Du kan kontakte vores Databeskyttelsesfunktion, Holmens kanal 2-12, 1092 København K. e-mail: DPOfunction@rd.dk.

Realkredit Danmark A/S · Bernstorffsgade 40 · 1577 København V
Telefon: 70 12 53 00 · Email: rd@rd.dk
CVR-nr: 13 39 91 74 · LEI: 549300NLOMBOWE943Y30

Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.

Indholdet hentes
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.