Har I brug for mere plads? Mindre at vedligeholde? Drømmer I om at bo i et bæredygtigt hus? Eller vil I bare gerne være med fra start og vælge selv?

Uanset hvad, så er vi klar til at hjælpe, når drømmen om at bygge et nyt hus spirer. Og I behøver ikke at have en konkret plan, når I tager den første snak med os.

Tag os bare med på råd helt fra start, så vi kan give sparring på alt det økonomiske omkring jeres byggeri – fra I drømmer de første flyvske drømme, til I flytter ind i jeres nye hus.

Tal med os – og kom et stort skridt videre

Ja tak, ring mig op!

Få svar på alle spørgsmålene

Jo mere konkret jeres drøm bliver – jo flere spørgsmål melder der sig sikkert. Alle dem, der handler om økonomi, kan I vende med os. Vores vigtigste opgave er nemlig at hjælpe jer med at afklare, hvordan I får råd til at føre drømmen ud i livet.

Her er noget af det, vi kan hjælpe med at svare på:
  • Hvor meget kan I bygge for?
  • Hvordan lægger I et godt budget for hele jeres projekt?
  • Hvordan tager I højde for uforudsete udgifter?
  • Hvordan finansierer I bedst byggefasen?
  • Hvilket boliglån skal I vælge, når huset står færdigt?
Ud over bankens rådgivere anbefaler vi, at I finder en byggesagkyndig og en advokat med speciale i entrepriseforhold, som I kan tage med på råd før og under byggeriet.

Skal vi regne på jeres drøm?

Drømmer I om at bygge et nyt hus til familien, er I altid velkomne til at tage en snak med jeres rådgiver i banken. Så hjælper vi jer med at regne på jeres drøm og mulighederne for at føre den ud i livet.

Book møde