Del

Del dine udgifter op i rater

Du kan opdele større køb på dit Mastercard i mindre rater.

Har du et af de nye Mastercard kreditkort, kan du opdele betalingen af større køb i mindre rater. Det giver dig fleksibilitet i din økonomi og frihed til selv at kunne balancere udgifterne over et par måneder. Det kan være ved køb af f.eks. hvidevarer, nyt udstyr eller måske et godt udsalgstilbud.

Opdelingen i mindre rater gælder for køb over pt. 500 kr. betalt med kreditfunktionen. Du vælger selv mellem 2-12 rater – til en konkurrencedygtig rente. På den måde kan du fordele den fulde tilbagebetaling af beløbet over flere måneder. Køb med debetfunktionen bliver altid trukket med det samme på din lønkonto og kan ikke rateopdeles. Vær opmærksom på at du skal rateopdele dit kreditkortkøb, inden Mastercard kontoen opgøres d. 19. i måneden.

6549e722-00090249-0d3eefc9

Se, hvordan du deler køb op i rater (0:38)

Sådan gør du

Har du allerede et Mastercard kreditkort, kan du se, om det er et af de nye kort, hvis der på forsiden står Credit/Debit nedenunder Mastercard logoet.

  • Gå ind på din Mastercardkonto via Mobil- Tablet eller Netbank. Der er et lille symbol  ud for de beløb, som du kan opdele i rater.
  • Klik på det beløb, som du ønsker at opdele.
  • Vælg hvor mange rater, du vil opdele beløbet i. Renteudgiften vises med det samme, når du ’slider’ mellem 2-12 rater. 
  • Klik på "Videre til godkendelse", når du har valgt det ønskede antal rater.
  • Når du har klikket på "Godkend", kan du altid gå tilbage og se status på raterne på det opdelte beløb. 

NB! Hvis du har fået udskiftet et tidligere Mastercard til det nye kort, vil du, første gang du vil rateopdele et køb, blive bedt om at underskrive en kreditaftale. Den bliver sendt til underskrift i din netbank med det samme. Efter du har skrevet under med NemId, kan du forsætte med at dele dit køb op i rater. Du kan altid klikke på et køb og se, hvor mange rater du har betalt, og hvad det koster dig.

Har du endnu ikke et Mastercard?

Vil du gerne benytte dig af muligheden for at lave rateopdeling på større køb med et Mastercard? Så kan du ansøge om at få et kreditkort enten via Netbank eller i din filial.

Læs mere om de forskellige typer af kort og ansøg her 

Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.