Samtykke til deling af økonomi

 

Samtykke til at dele oplysninger om din økonomi med din ægtefælle/partner/samlever

 

I Danske Bank ønsker vi at tilbyde dig den bedst mulige rådgivning og service, og når man er gift, registreret partner eller samlevende (herefter partner), er det ofte en fordel at se på økonomien som en helhed.

Du kan her give dit samtykke til, at vores rådgivning og tilbud til dig og din partner må indeholde økonomiske oplysninger om jer begge. På den måde får I det nødvendige overblik over den fælles økonomi, når der skal tages vigtige økonomiske beslutninger.

Med din underskrift giver du samtidig samtykke til, at Danske Bank må behandle dine økonomiske oplysninger og dele dem med din partner på et rådgivningsmøde - også selvom du ikke selv deltager i mødet.

 

Du kan altid trække dit samtykke tilbage

Du kan trække samtykket tilbage via hjemmesiden, i netbanken, pr. brev eller ved at skrive til din rådgiver på e-mail. Hvis du trækker samtykket tilbage, har det først virkning fra det tidspunkt, hvor du trækker det tilbage. Det betyder, at videregivelsen af dine personoplysninger frem til tidspunktet for tilbagetrækningen sker på baggrund af det tidligere samtykke.

Selvom du tilbagekalder samtykket, vil dine oplysninger fortsat fremgå af de dokumenter, der blev skrevet, mens samtykket var gældende. Disse dokumenter vil fortsat kunne være tilgængelige for din partner.

 

Behandling af personoplysninger

Du kan læse mere om, hvordan Danske Bank behandler dine personoplysninger her.

Samtykke afgiver

Samtykke modtager


Ved at klikke på send accepterer du, at Danske Bank kan modtage og håndtere de data, du har givet.

Dit samtykke er ikke blevet registreret. Du bedes opdatere det igen senere.