Drømmer du om at køre på el?

Et lån til elbil og plug-in hybridbil

 

  • Attraktivt rente til elbil og plug-in hybrid
  • Fast samlet gebyr til banken
  • Mulighed for fordelagtig forsikring gennem Tryg  


Ansøg om et billån

 - eller book et møde og hør mere

Se låneeksempel nedenfor


Samlet udbetalt kreditbeløb 

200.000

300.000

400.000

Variabel debitorrente0,99%0,99%0,99%
Samlede kreditomkostninger*18.695 kr.23.792 kr.28.992 kr.
Mdl. ydelse2.604 kr.3.855 kr.5.108 kr.
Løbetid84 mdr.84 mdr.84 mdr.
ÅOP (Ikke medregnet ansvars- og
kaskoforsikring, som er et krav)

2,6%2,2%2,0%
Samlet tilbagebetaling
218.695 kr.323.792 kr.

428.992 kr.

Vilkår

Gælder for både nye og brugte el- og plugin-hybrid biler. Min. 10 % udbetaling og løbetid max 8 år fratrukket bilens alder. For at kunne få lånet til p.t. 0,99 % skal du være tilmeldt vores kundeprogram, når lånet udbetales. Før vi tilbyder lån og kredit, skal vi vurdere din økonomi. Derudover skal vi have pant i bilen, og den skal være kaskoforsikret. Der er fortrydelsesret på lånet.

*Hvor meget pant vi kræver til sikkerhed for dit billån afhænger af, din økonomi samt lånebeløb. Ovenstående regneeksempler er baserer på fuld sikkerhedsstillelse af samlet udbetalt kreditbeløb.

Lån til elbil og plug-in hybridbil

Står du overfor at vælge en ny bil? Vil du mindske dit CO2-forbrug? Og er du klar til at skifte benzin eller diesel ud med el? Så er vores attraktive billån til køb af elbil eller plug-in hybridbil måske noget for dig.

Et billån til elbil eller plug-ins hybrid sikrer dig nemlig en attraktiv rente. Du har også mulighed for at fastlåse renten i hele lånets løbetid mod et tillæg til renten, hvis du gerne vil have mere tryghed. Tillæggets størrelse afhænger af, hvor længe rentesatsen skal være fastlåst. Den attraktive rente forudsætter, at du er tilmeldt vores kundeprogram, når lånet udbetales, og du skal selv lægge min. 10 % i udbetaling.

Du kan både låne til køb af en ny elbil og plug-in hybrid, uanset om bilen er fabriksny eller brugt – og så er det gjort let at køre med på den nye bølge af strøm på de danske veje.

Ansøg om et billån
- eller book et møde og hør mere

 

Attraktiv forsikring gennem Tryg

Foruden en attraktiv rente kan du også vælge at forsikre din nye elbil eller plug-in hybridbil gennem vores partner Tryg. Den første måned er gratis, og herefter fortsætter forsikringen til Trygs attraktive pris for kunder i Danske Bank.

Fordele ved et lån til elbil eller plug-in hybridbil hos Danske Bank

Attraktiv rente

Kun 10 % i egen udbetaling

Gælder både nye og brugte elbiler og plug-in hybridbiler

Mere om lånet: Værd at vide

Andre har også set


Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.