Tilbagebetaling af tidligere indfriet gæld

Ved en fejl har vi opkrævet nogle kunder i vores inkassoafdeling for meget på en del af tidligere indfriet gæld. Det beklager vi naturligvis, og vi betaler nu de penge tilbage, vi har opkrævet for meget, plus en kompensation for den tid, hvor de berørte kunder kunne have haft pengene til rådighed.

Hvis du skal have penge tilbage
Hvis du skal have penge tilbage, modtager du et brev fra os, hvor du kan se, hvor meget du skal have tilbage, og hvordan du får pengene retur.

Du kan anmelde yderligere tab

Hvis du mener, at du har haft et tab udover det beløb, du får tilbage, kan du anmelde dit tab ved at udfylde formularen og sende den til os. 
  

Anmeld tab   Report additional loss

Når vi har gennemgået din henvendelse, vender vi tilbage så hurtigt som muligt.

Spørgsmål og svar

 • Hvorfor kontakter I mig?

  Vi kontakter dig, fordi du tidligere har haft en aftale med vores inkassoafdeling om tilbagebetaling af gæld. I den forbindelse er vi desværre ved en fejl kommet til at opkræve dig for meget på en del af din gæld. 

 • Hvad er det for en fejl?

  På grund af en fejl i vores inkassosystem har vi desværre opkrævet gæld, som var forældet efter Forældelseslovens regler på det tidspunkt, hvor vi opkrævede pengene. Det er de penge, vi nu betaler tilbage til dig.

 • Hvordan beregner I kompensationen?
  Vi har beregnet kompensationen for den tid, du kunne have haft pengene til din rådighed og frem til i dag, med udgangspunkt i den officielle udlånsrente, som Nationalbanken har fastsat, plus det lovbestemte tillæg, hvor tillægget i perioden har ligget på 7-8%.
 • Skal jeg betale skat af pengene?
  Det beløb, du er blevet opkrævet for meget, og som vi nu betaler tilbage, skal du naturligvis ikke betale skat af. 

  I forhold til kompensationen er vi ved at afklare med skattemyndighederne, om dette beløb er helt eller delvist skattepligtigt, og vi orienterer dig, så snart vi kender deres beslutning. 

 • Hvornår får jeg mine penge?
  Vi betaler pengene tilbage så hurtigt som muligt. Brevet, du modtager, indeholder mere information om, hvornår vi overfører pengene til dig.

Har du andre spørgsmål?

Du er velkommen til at ringe til os.

70 123 456