Vi hjælper dig bedre på vej med din boligdrøm

Tal med os, når du skal vælge finansiering til din nye ejerbolig, andelsbolig eller fritidsbolig. Så hjælper vi dig med at finde den løsning, som passer bedst muligt til boligen og til det liv, du gerne vil leve i den.

Er du i dialog med home om køb af en bolig? 

Så kan du få et værdibeviset på 5000 kr., der kan bruges i Danske Bank som rabat på gebyrer i forbindelse med bankens ekspedition og finansiering af dit køb af fast ejendom eller andelsbolig.

Værdibeviset er personligt og kan kun bruges én gang, og der kan kun bestilles ét værdibevis pr. husstand. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter. Selve værdien indløses, når du har indgået en aftale om boligfinansiering med Danske Bank. Værdibeviset gælder i 1 år og skal vises ved første kontakt med Danske Bank. Værdibeviset kan hverken helt eller delvist ombyttes til kontanter eller kombineres med andre rabatter.

Hvordan får du et værdibevis?

Kontakt din lokale home ejendomsmægler for at få mere information om værdibeviset til Danske Bank. 

Eksempel på lån fra Realkredit Danmark. Udbetalt kreditbeløb 2.000.037. Hovedstol 2.076.000. 1. års mdl. ydelser før skat 12.364. Løbetid 30 år. Samlede omkostninger 2.283.822. Samlet tilbagebetaling 4.283.860. Antal månedlige ydelser 360. Debitorrente (fast) 5,0945%. ÅOP (uden obligatorisk brandforsikring) 6,22. Kurs 98,3830. Vi tager pant i boligen. Beregning er foretaget 8. marts 2023.

Hvad det koster at låne?

Beregn, hvad det koster at låne til en ejerbolig.

Beregn her

Nu kan du forsikre dit boliglån  

Hvis du optager et boliglån hos os, får du samtidigt mulighed for at forsikre dit boliglån.

Læs mere her 

Få personlig hjælp til boligkøbet

Lad os hjælpe dig med at finde ud af, hvor meget du kan låne til boligkøb.

Book møde


Sådan kan vi hjælpe dig

En ekspert ved din side

Uanset hvor du og din økonomi er i livet, kan vi hjælpe med råd og vejledning. Hos os får du adgang til en lang række specialister.

Se, hvad du kan få hjælp til

 

Digitale løsninger til nem økonomi

Vores digitale løsninger og værktøjer vinder priser for brugervenlighed og giver dig nemme genveje i din daglige økonomi. 

Kender du dem alle?


Bæredygtigt fokus

Vi har attraktive løsninger og produkter til dig, der vil vælge mere bæredygtigt inden for boligøkonomi, bilkøb, pension og investeringer.

Se dine muligheder

Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.

Indholdet hentes
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.