Økonomisk forståelse for de mindste

Lille, mellem og stor. Dit barn gror lidt hver dag, og jeres behov ændrer sig med årene. Heldigvis har vi altid en konto, der passer til dit barns alder. Pingvinen Pondus lærer de helt små børn at spare op og med Lommepenge appen får dit barn en introduktion til digitale penge og opsparing.

Større børn og unge kan også få en opsparingskonto – eller en konto og kort, de selv kan bruge i hverdagen.

Læs mere om lommepenge

Økonomisk rådgivning til unge

Har du fået nyt job? Eller et lille nyt familiemedlem? Skal I giftes? Med forandringer kommer som regel også nye økonomiske behov og muligheder. Med en god økonomisk rådgivning kan du komme godt i gang med dit nye liv.

læs mere her

Boligdrømme

Står du overfor dit første boligkøb eller overvejer du at udskifte din nuværende bolig? Det er tæt på umuligt at gætte det helt rigtige tidspunkt i boligmarkedet for dette. Derfor tager vi udgangspunkt i din økonomi og dine drømme for fremtiden, så du køber eller sælger, når det er helt rigtigt for dig.

Beregn hvad du kan låne op til med vores boligkøbsberegner eller snak med en rådgiver.

Forandringer i familien

Flytter dine børn hjemmefra? Skal du skilles? Har du oplevet alvorlig sygdom eller dødsfald i familien? Når en ny fase i livet står for døren, indebærer det ofte store økonomiske beslutninger. Vi står ved din side til en snak om dine muligheder.

Opsparing & investering

Vi kan hjælpe dig med at investere din opsparing. Fra små beløb til store formuer. Samtidig har vi en lang række løsninger – både til dig, der ønsker rådgivning og dig, der selv vil investere digitalt.

Start her med investering >

Pension – få råd til det, der er vigtigt

Pension handler ikke kun om at få råd til en god alderdom. Det handler også om at sikre dig selv og dine nærmeste, mens du stadig arbejder. Vi hjælper dig med at finde den rigtige løsning.

Start her >