Del

Hvilket lån skal jeg vælge?

Alle kan få brug for lidt økonomisk fleksibilitet, hvis der sker noget uforudset, eller man står over for en større livsbegivenhed, der skal fejres. Men hvilket lån er det bedste for dig?

Det sker af og til, at fyret går, eller bilens motor brænder sammen, samtidig med at man lige har bestilt sommerferie. Den slags er - på godt jysk – træls, for det kan være svært at finde penge til den slags uforudsete udgifter. Et godt tilbud eller en vigtig livsbegivenhed kan også betyde, at man står overfor en lidt større udgift. Hvis din økonomi ellers er sund, kan et forbrugslån i begge tilfælde give lige netop den økonomiske fleksibilitet og det økonomiske overblik, du måske står og mangler. Hvilket lån, der er smartest at vælge, afhænger helt af din situation, men herunder kan du se fordelene ved de forskellige lån.

Kassekredit

Reserve til uforudsete udgifter
Du betaler kun rente af det, du bruger
Fleksibel tilbagebetaling

En kassekredit fungerer som en buffer til uforudsete udgifter. Det er en kredit, der bliver stillet til rådighed på din konto, og du kan hæve og sætte penge ind, når det passer dig. En kassekredit har den fordel, at du kan handle hurtigt, hvis der opstår en situation, der kræver ekstra penge, uden at du skal i kontakt med banken først. 

Med en kassekredit betaler du kun rente af det, du bruger, og det er op til dig, hvornår du vil betale pengene tilbage. En kassekredit løber som udgangspunkt fem år ad gangen. Hvis en kassekredit er relevant for dig, kan du søge direkte i din netbank.

Søg om kassekredit - eller ring på 70 123 456

Lån til forbrug

Lån op til 100.000 i den nye mobilbank eller netbanken
Du betaler af hver måned og kan vælge to betalingsfrie måneder om året
Fordi vi kender dig og din økonomi, kan vi give dig svar på få minutter

Lån til forbrug er til dig, der gerne vil have en fast plan over tilbagebetalingen af dit lån. Du betaler den samme ydelse hver måned, men har altid mulighed for at betale lånet ud før tid – og du kan vælge to betalingsfrie måneder om året. Det kan f.eks. være belejligt at have ekstra penge til sommerferien eller december måneds julerier. Har du flere mindre lån, kan et forbrugslån også være en mulighed for at lægge lån sammen. Det kan ofte være en billigere løsning og giver dig samtidig et bedre overblik over din økonomi.


Står du i en situation, hvor du har brug for hurtigt svar, kan du både i den nye mobilbank og i netbanken søge om et lån og få pengene udbetalt på få minutter – forudsat at ansøgningen bliver godkendt. 

 

Kreditkort

Altid penge til rådighed
Rentefri kredit i op til seks uger
Mulighed for at dele køb op i rater

Med et Mastercard kreditkort har du altid ekstra penge til rådighed, der er nemlig tilknyttet en kredit på kortet, som giver dig mulighed for at låne penge rentefrit i op til seks uger. Hvis du køber for mere end 500 kr. med dit kreditkort, har du mulighed for at dele købet op i rater, så du f.eks. afdrager den nye vaskemaskine over 12 måneder. Den opdeling kan du selv lave i din netbank.

En anden fordel ved Mastercard er, at du på nogle varianter har mulighed for at tilknytte forsikringer til kortet, eksempelvis rejseforsikring. Vi tilbyder Mastercard kreditkort i en Basis-, Guld- og Platin-udgave, og den maksimale kredit tilpasses din økonomi og dit behov.

Søg om kreditkort

Bevilget overtræk

Mulighed for at låne til akut opstået behov
Lån op til 15.000 kr. i 30 dage

Endelig er der muligheden for at få bevilget overtræk. Det er et kort lån til dig, der akut har behov for ekstra midler. Overtrækket løber maksimalt i 30 dage, og du kan søge om et midlertidigt overtræk i din netbank, via din filial eller du kan ringe til os på 70 123 456. 

Lån i friværdien

Har du friværdi i din bolig og brug for at låne mere end 100.000 kr, kan et lån i friværdien måske være den mest oplagte mulighed for dig.
Du kan kontakte din personlige rådgiver for yderligere rådgivning. 

Book møde

Andre har set


Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.