Del

4 måder at låne til forbrug: Hvad passer dig bedst?

 Som alle andre kan du få brug for lidt økonomisk fleksibilitet. Fx hvis der sker noget uventet, eller hvis du skal fejre noget stort. Men hvilket lån er det bedste for dig?

Det sker af og til, at fyret går, eller bilens motor brænder sammen, samtidig med at man lige har bestilt sommerferie ... 

Den slags er – på godt jysk – træls, for det kan være svært at finde penge til de uforudsete udgifter. Men du kan selvfølgelig også stå over for en større udgift, der er knap så træls.

Måske har du bare fået øje på et godt tilbud? Eller er du så heldig, at noget i livet skal fejres med en stor fest eller en rejse? 

Hvis din økonomi ellers er sund, kan et forbrugslån give den økonomiske fleksibilitet, du står og mangler i en periode.

Her kan du se fordelene ved forskellige typer lån og vælge det, der passer bedst til dig: 

Kassekredit
Reserve til uforudsete udgifter
Du betaler kun rente af det, du bruger
Fleksibel tilbagebetaling

En kassekredit fungerer som en buffer til uforudsete udgifter. Det er en kredit, der bliver stillet til rådighed på din konto, og du kan hæve og sætte penge ind, når det passer dig.

Kassekreditten har den fordel, at du kan handle hurtigt og uden at skulle have fat i banken først, hvis der opstår en situation, der kræver ekstra penge. 

Med en kassekredit betaler du kun rente af det, du bruger, og det er op til dig, hvornår du vil betale pengene tilbage. Som udgangspunkt løber en kassekredit  fem år ad gangen.

Hvis en kassekredit er relevant for dig, kan du søge direkte i din netbank.

Søg om kassekredit - eller ring på 70 123 456

Lån til forbrug

Lån op til 100.000 i mobilbanken eller netbanken
Du betaler af hver måned og kan vælge to betalingsfrie måneder om året
Fordi vi kender dig og din økonomi, kan vi give dig svar på få minutter

Lån til forbrug er til dig, der gerne vil have en fast plan over tilbagebetalingen af dit lån.

Du betaler samme ydelse hver måned, men har altid mulighed for at betale lånet ud før tid – og du kan vælge to betalingsfrie måneder om året. Det kunne fx være i sommerferien eller i dyre december.

Har du flere mindre lån, kan et forbrugslån også give dig mulighed for at lægge lånene sammen. Det er ofte billigere, og du får et bedre overblik over din økonomi.


Har du brug for hurtigt svar, kan du både i mobilbanken og i netbanken søge om et lån og få pengene udbetalt på få minutter – forudsat, at ansøgningen bliver godkendt. 

Ansøg her

Kreditkort

Altid penge til rådighed
Rentefri kredit i op til seks uger
Mulighed for at dele køb op i rater

Med et Mastercard kreditkort har du altid ekstra penge til rådighed. Der er nemlig tilknyttet en kredit på kortet, som giver dig mulighed for at låne penge rentefrit i op til seks uger.

Hvis du køber for mere end 500 kr. på dit kreditkort, kan du også vælge at dele købet op i rater, så du fx afdrager din nye vaskemaskine over 12 måneder. Den opdeling kan du selv lave i din netbank.

På nogle varianter af Mastercard har du desuden mulighed for at tilknytte forsikringer til kortet, fx en rejseforsikring.

Vi tilbyder Mastercard kreditkort i en
Basis-, Guld- og Platinudgave, og den maksimale kredit tilpasses din økonomi og dit behov.

Søg om kreditkort


Bevilget overtræk

Mulighed for at låne til akut opstået behov
Lån op til 15.000 kr. i 30 dage

Endelig er der muligheden for at få bevilget et overtræk. Det er et kort lån til dig, der akut har behov for ekstra midler. Overtrækket løber maksimalt i 30 dage.

Du kan søge om et midlertidigt overtræk i din netbank, via din filial eller ved at ringe til os på 70 123 456.

Lån i friværdien

Har du friværdi i din bolig og brug for at låne mere end 100.000 kr, kan et lån i friværdien måske være den mest oplagte mulighed for dig.
Du kan kontakte din personlige rådgiver for yderligere rådgivning. 

Book møde

Andre har set


Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.