Har du et FlexLife®-lån, der skal refinansieres 1. april 2024, så er det nu, du fx kan binde renten lidt længere eller skrue på afdragene. Se dine muligheder her.

Hvis dit realkreditlån hedder FlexLife® – så har du et lån, hvor du kan skrue op eller ned for ydelsen, så det passer bedst muligt til dit liv og dine planer. 

Har du fast rente på dit FlexLife®, kan du ændre på lånet hvert kvartal. Men har du variabel rente, så er det, når lånet skal refinansieres og have ny rente, du skal være vågen. 

Læs også: Skal du ændre på dit boliglån med variabel rente, når renterne stiger?

Det kan du gøre
Når dit FlexLife® med variabel rente skal refinansieres, kan du nemt justere på dit lån inden for den ramme, vi har aftalt for lånet: 

  • Du kan binde renten i kortere eller længere tid. 
  • Du kan skrue op eller ned for din ydelse.
  • Du kan vælge afdragsfrihed til eller fra.
  • Du kan justere den restgæld, du vil have, når lånet udløber. 
  • Du kan tilpasse lånets løbetid.

Du får besked, når det er tid 
Vi sender dig et brev i god tid før, dit FlexLife® med variabel rente skal refinansieres. Skal dit lån have ny rente 1. april 2024, har du fået et brev fra os i begyndelsen af november  2023. 

Tal med os om ændringer i god tid 
Vil du ændre på dit lån, skal du aftale ændringerne med os. Det koster et gebyr. Fristen for ændringer er 31. januar 2024, og det er en god ide at tale med os i god tid. 

Er du glad for dit lån, som det er, skal du ikke gøre noget. Du får et brev i marts 2024, hvor du kan se den nye rente og ydelse

Skal vi se på dine muligheder sammen?

Book møde