Investeringsnyt

5 svar, vi søger som investorer i februar

D. 31.01.2019. Usikkerheden skal dø! Sådan lyder investeringsstrateg Lars Skovgaard Andersens overordnede ønske for de finansielle markeder i den kommende måned.

Læs mere

Podcast: Dine aktier er mindre værd, end du tror

D. 01.02.2019. Vi har svært ved at vurdere værdien af de ting, vi ejer, og det bringer os ofte på vildspor som investorer.

Læs mere

Aktier betaler prisen for vores store usikkerhed

D. 24.01.2019. Den globale økonomisk-politiske usikkerhed er på et rekordhøjt niveau, og det forklarer faktisk en hel del, når vi ser på aktiemarkedets udvikling, fortæller investeringsstrateg Lars Skovgaard Andersen.

Læs mere

Sådan får du mest ud af dine udbytter

D. 24.01.2019. Det er snart højsæson for udbytter fra investeringsforeninger, men hvad er udbytter egentlig, hvad skal du gøre med dem, og hvorfor er 1. februar en vigtig frist? Strateg Jacob Hvidberg Falkencrone giver svar.

Læs mere

Sortsyn har gjort industriaktier attraktive

D. 17.01.2019. Danske Bank anbefaler nu overvægt i den globale industrisektor. Overdreven frygt for nedgang i væksten har gjort sektoren interessant, vurderer investeringsstrateg Lars Skovgaard Andersen.

Læs mere

Nu går jagten ind på kvalitetsaktier

D. 10.01.2019. Q&A: Danske Bank har fokus på kvalitetsaktier i 2019, men hvad vil det egentlig sige? Det sætter investeringsstrateg Lars Skovgaard Andersen ord på.

Læs mere

Strateg: Vinderne tænker langsigtet og har is i maven

D. 03.01.2019. Investeringsstrateg Lars Skovgaard Andersen giver sin vurdering af, hvordan investorer bør takle den aktuelle uro på aktiemarkedet.

Læs mere

Få vores ugentlige nyheder om investering

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og få mails med artikler om aktuelle muligheder og risici set med investorøjne.

Tilmeld dig