3051329f-af34-42c2-8dab-55c71e813c35

Webinar: Sådan håndterer du en recession som investor

D. 20.06.2022. Er vi på vej mod en recession, får vi yderligere kursfald, og hvor skal du placere dig på aktie- og obligationsmarkederne? Det er blandt emnerne i vores nye webinar med chefstrateg Frank Øland og investeringsstrateg Lars Skovgaard Andersen.

Se video

Vi er nu i bear market – bliver det værre endnu?

D. 17.06.2022. Kursfaldene for det amerikanske aktieindeks S&P 500 rundede forleden 20 pct., så vi nu officielt er i et såkaldt bear market – på dansk et bjørnemarked. Seniorstrateg Sofie Manja Eger Huus sætter ord på, hvad der sker, og hvad vi kan forvente herfra.  

Læs mere

Vi forventer en recession – hvad gør du som investor?

D. 14.06.2022. Danske Bank ser nu en recession i global økonomi som det mest sandsynlige scenarie. Vores seniorstrateg Mohamad Hashem Hasan Al-Saraf sætter ord på, hvad det betyder for vores aktuelle investeringsanbefalinger til investorer. 

Læs mere

Kedelig cocktail har ramt investorer dobbelt

D. 07.06.2022. Kombinationen af rentestigninger, krig og recessionsfrygt har sat et negativt aftryk på de finansielle markeder i år med både faldende aktier og obligationer, og vi anbefaler fortsat investorer at have en behersket risikoappetit.

Læs mere

Udbytteaktier er kommet stærkt igen

D. 02.06.2022. Efter flere år i skyggen af vækstaktier har udbytteaktier gjort et massivt comeback i år set i forhold til den generelle markedsudvikling – læs hvordan chefporteføljeforvalter Peter Nielsen drager fordel af det i sin fond med europæiske udbytteaktier.

Læs mere

8 aktietemaer, der kan gøre en forskel

D. 30.05.2022. Vidste du, at du i Danske Bank kan understøtte en positiv udvikling i samfundet via investeringer i ansvarlige fonde med fokus på udvalgte bæredygtighedstemaer? Investér fx i aktiefonde med fokus på temaer som fremtidens transport, grøn energi og fremtidens teknologi.

Læs mere

Hvordan beskytter jeg min opsparing mod inflation?

D. 24.05.2022. Den høje inflation udhuler værdien af danskernes opsparinger – sammen med chefstrateg Frank Øland ser vi på mulighederne for at beskytte købekraften af din kontante opsparing i banken.

Læs mere

En god type aktier til at ride stormen af

D. 10.05.2022. KLUMME: Når den økonomiske vækst aftager, og en recession i værste fald lurer i horisonten, er såkaldte kvalitetsaktier ifølge Danske Banks investeringsstrateg, Lars Skovgaard Andersen, et godt valg i aktieporteføljen.

Læs mere

b4d9fb92-caeb-4ee3-bd55-77806f0e5285

Vi har fokus på overleverne

D. 10.05.2022. VIDEO: Tre ting kendetegner såkaldte kvalitetsaktier, som ofte er mere robuste i perioder med usikkerhed i økonomien og på de finansielle markeder.

Se video

Rentehop åbner nye muligheder for investorer

D. 02.05.2022. KLUMME: Højere renter giver mere attraktive afkastmuligheder i obligationsmarkedet – blandt andet i amerikanske obligationer, ligesom korte danske obligationer er blevet et mere interessant alternativ til kontant opsparing i banken, fortæller chefstrateg Frank Øland.

Læs mere

Få vores ugentlige nyheder om investering

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og få mails med artikler om aktuelle muligheder og risici set med investorøjne.

Tilmeld dig

Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.