Du har mulighed for at opgradere dit Mastercard med en Årsrejseforsikring Europa eller Verden. Så er både du og dine evt. medrejsende familiemedlemmer dækket (medlem af din husstand), hvis en af jer bliver syg eller kommer til skade på rejsen. Husk at du skal have opgraderet dit kort med forsikringen, før du begynder rejsen, ellers er du ikke dækket.

Der er ingen krav om, at rejsen skal være betalt med kortet.

Årsrejseforsikring Europa 
Denne forsikring dækker, når du rejser i Europa. Du får dækket nødvendige og rimelige udgifter, hvis du får brug for hjemtransport eller lægebehandling, mens du opholder dig i udlandet. Forsikringen dækker, uanset om du rejser privat eller i forbindelse med dit arbejde for rejser på op til 60 dage.

Husk altid at tage det blå EU-sygesikringskort med på rejsen.

Læs mere om det blå EU-sygesikringskort

Årsrejseforsikring Verden 
Går turen udenfor Europa, har du brug for at opgradere til Årsrejseforsikring Verden (som tillæg til Europa). Forsikringen dækker f.eks. lægebehandling og hjemtransport i forbindelse med ulykke og sygdom i udlandet. Den dækker rimelige udgifter på rejser i hele verden - uanset om du rejser privat eller i forbindelse med dit arbejde på rejser for rejser på op til 60 dage. 

Du kan bestille forsikringer i din netbank under Kort & Valuta eller ved at ringe til os på 70 123 456.  

Der er også mulighed for at bestille afbestillingsforsikring, fly- og bagageforsinkelse m.m.