Lotte og Johnny dækkede op til  88% af deres elforbrug i april

Parret havde egentligt planlagt at spare op til anlægget, men da elpriserne i efteråret 2022 steg med raketfart, kontaktede de deres rådgiver i banken og fik et lån særligt beregnet til energiforbedringer. Med lånet kunne de få anlægget installeret i januar 2023 – og allerede i de første tre måneder, hvor solen ikke just har skinnet fra en skyfri himmel, har anlægget dækket halvdelen af deres strøm. Alene i april dækkede solcellerne 88 procent af den strøm, de brugte.

Se hvordan Lotte og Johnny dækkede deres elforbrug med 88%

Tag en fagperson med på råd

Virker det uoverskueligt, hvor du skal starte og slutte? Få besøg af vores samarbejdspartner - OBH Rådgivende Ingeniører, der kommer med konkrete forslag til, hvordan din energirenovering kan realiseres og giver et overblik over, hvor meget du kan spare på elregningen. Bolig- og energirapport koster 4.000 kr. Tilbuddet er især relevant for dig, der ejer et helårs- eller rækkehus, der er mere end 20 år gammelt.

Book en energikonsulent


Vi hjælper dig godt på vej med finansiering

Få en snak med din rådgiver om, hvordan du bedst kan finansiere solceller. Vi tager afsæt i din økonomi og tilbyder dig sparring og en attraktiv rente til energiforbedringer. 

 

Kontakt din rådgiver