Hvornår er varmepumpe relevant for dig?

Varmepumper er en populær løsning, når huset skal opvarmes. Det er nemlig både en økonomisk og grøn varmekilde, der også sikrer et sundt indeklima. Mange vælger i dag varmepumper, da en varmepumpe ifølge en analyse fra Finans Danmark er en af de energiforbedringer, der rykker husets energimærke mest pr. investeret krone. Faktisk kan du ifølge Finans Danmark nedbringe din varmeregning med helt op til 14.000 kr. om året ved at udskifte gasfyret med en varmepumpe i et standardhus.

Tag en fagperson med på råd

Virker det uoverskueligt, hvor du skal starte og slutte? Få besøg af en professionel bygningsrådgiver fra vores samarbejdspartner OBH Rådgivende Ingeniører, der kommer med konkrete forslag til, hvordan din energirenovering kan realiseres og giver et overblik over, hvor meget du kan spare på varmeregningen. Bolig- og energirapport koster 4.000 kr. Tilbuddet er især relevant for dig, der ejer et helårs- eller rækkehus, der er mere end 20 år gammelt. 

Book en energikonsulent

Vi hjælper dig i mål

Få en snak med din rådgiver om hvordan du bedst kan finansiere omlægning af din varmekilde. Vi tager afsæt i din økonomi og tilbyder dig sparring om valg af låntype.

Kontakt din rådgiver

Søg tilskud fra Energistyrelsens varmepumpepulje

Du har også mulighed for at søge tilskud til din varmepumpe via Energistyrelsens varmepumpepulje.  Du behøver ikke et gyldigt energimærke for at søge tilskud til varmepumper.