Parret har to børnebørn, som ofte kommer på besøg i weekender og ferier. De har deres eget værelse i huset. Og ved siden af huset har Hans et værksted, hvor han har sine to gamle racing-kajakker i træ fra Struer Kajak, som han gennem årene har brugt meget tid og en del penge på at sætte i stand. Dem glæder han sig til at arbejde endnu mere med, når han får bedre tid. Så både Hans og Juliane vil meget gerne blive boende i huset, i hvert fald til de er omkring 80 år.

De skylder stadig lidt på realkreditlånet, som de har afdraget på, siden de købte huset for 19 år siden.

Med FlexLife®, som er et realkredit lån fra Realkredit Danmark, har Hans og Juliane mulighed for at stoppe med at afvikle på boliggælden og samtidig få en del af friværdien udbetalt, som de kan bruge til at forsøde pensionstilværelsen.

Beregn FlexLife®   Læs om lånet

Sådan planlægger Hans og Juliane at bruge FlexLife®
Hans og Juliane har 11 år tilbage på deres realkreditlån og skylder 180.000 kr. i boligen, som har en værdi på 1,6 mio. De vælger et 30-årigt FlexLife® med fast rente og afdragsfrihed i hele lånets løbetid, og låner samtidig 620.000 kr. ekstra, så deres gæld nu er på 50 % af husets værdi. Valget falder på FlexLife®, fordi de gerne vil have muligheden for at være sikret afdragsfrihed i al den tid, de bor i huset. Lige nu regner de med at blive i huset, til de er ca. 80 år og derefter sælge det og flytte i en ældrebolig.

Ud over den lavere ydelse får de altså 620.000 kr. som en økonomisk buffer, de kan have stående eller bruge til at få ca. 3.000 kr. ekstra til dem selv hver måned. Så kan de forkæle børnebørnene, have råd til den løbende vedligeholdelse af huset, og Hans kan fortsætte sin passion med at restaurere kajakker.

På den måde bruger Hans og Juliane deres friværdi i boligen til at skabe en sjovere og mere tryg pensionstilværelse for dem selv – og til at få mulighed for at blive boende i huset mange år frem. 

Hans og Juliane er ikke virkelige kunder hos os. De er personer, vi har opfundet for at beskrive, hvordan andre, der ligner dem, muligvis kan få glæde af FlexLife®. Hvordan lige præcis du kan bruge lånet kommer helt an på dig, din økonomi og dine planer nu og i fremtiden.

Er du interesseret i at høre mere om FlexLife®? 

Book møde
- eller ring på 70 15 15 16