Del

Camilla og Kasper river ned og bygger nyt

Snart flytter Camilla og Kasper ind i et spritnyt hus tæt på havet. De bygger nyt for at få den helt rigtige beliggenhed – og et skræddersyet hus, som de kun skal vedligeholde minimalt. Her deler parret deres råd og erfaringer.

Det hvide hus fra 60’erne blev revet ned, kort efter at Camilla og Kasper fik nøglerne til det. De drømte nemlig om noget helt andet, da de forelskede sig i grunden tæt ved stranden i Greve.

Camilla og Kasper ønskede sig et nyt hus – og de vidste helt fra starten, at husets hjerte skulle være et stort køkken-alrum, hvor familien kunne samles. I dag er byggeriet så langt, at parret kan gå rundt i det rå alrum, når de besøger  byggepladsen. Efter planen lægger håndværkerne om få måneder sidste hånd på familiens 178 kvadratmeter store hus.

”Vi har siddet og tegnet mange timer om natten, og vi har kigget meget på huse og løsninger fra forskellige byggefirmaer. Men så har vi også fået et hus, som passer perfekt til os og ligger helt rigtigt i forhold til, hvor solen kommer,” fortæller Camilla. 

 

05326c37-00090249-b9ad87d0

 

Alt er nyt på én gang
Camilla og Kasper er langt fra alene med ønsket om at bo i et nyt hus. Flere og flere danskere kaster sig ud i at bygge nyt, og det er bl.a. udsigten til lave energiudgifter og meget lidt vedligeholdelse, der trækker. De to aspekter har også været vigtige for Camilla og Kasper.

Byggedrømmer du?

Tal med os og kom et stort skridt videre

Book møde

”Hvis du flytter ind i et gammelt hus, kan du typisk se frem til højere udgifter til vand og varme, så energimæssigt kan der være mange penge at spare ved at bygge nyt,” siger Kasper.

”I et nyt hus kan du føle dig mere sikker på, at alt er, som det skal være. Og så skal du ikke bruge tid på at vedligeholde – i hvert fald ikke de første 5-8 år.” 

Vil du også rive ned og bygge nyt?

Her er Camilla og Kaspers bedste råd
Camilla og Kasper flytter snart ind i deres nybyggede hus. De fik også selv bygget det hus, de nu flytter ud af – og de to byggerier har givet dem mange nyttige erfaringer. 
Her er parrets bedste råd til andre, der vil rive ned og bygge nyt.  

 

d54892d2-00090249-93241e1e

 

Lyt til hinanden
Camilla og Kasper glæder sig til at rykke ind i det nye hus sammen med deres søn på knap fem år. De regner med at blive boende i huset i mange år – men måske vil de senere i livet kaste sig ud i endnu et byggeprojekt. 

”Vi er på ingen måde blevet afskrækkede af byggeprocessen. Det er hårdt arbejde, men det er også spændende at designe det helt rigtige hus sammen. Man skal bare lige huske at lytte til hinanden og være klar til at gå på kompromis med sine vildeste ideer,” lyder det fra Kasper.

”Jeg tror måske, man kalkulerer med lidt flere skænderier end ellers. Det kan man nok ikke undgå!” smiler Camilla. 

Skal vi regne på jeres drøm?

Tag os med på råd helt fra start, når I drømmer om at bygge et nyt hus til familien. Vi vil meget gerne hjælpe med at regne på jeres drøm – og på mulighederne for at gøre den til virkelighed.

Book møde

Andre har også set


Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.