Find boliger, du har råd til

Når du fra starten ved, hvilke boliger du har råd til at købe og bo i, kan du målrette din boligsøgning og komme hurtigere i mål med at finde din nye bolig. Hos Danske Bank kan du bruge vores boligværktøj på danskebank.dk/bolig til at finde boliger til salg, der passer til din økonomi.

Læg et budget
Med boligværktøjet kan du se alle de boliger til salg, som du har råd til at købe. Du skal bare lægge et budget.

Der er to typer budgetter: Det vejledende lynbudget, hvor du skal svare på 4 spørgsmål for at se, hvordan din økonomi cirkal ser ud i alle boliger. Eller det fulde budget, som du kan lægge, når du opretter en boligprofil - det tager lidt længere tid men gør, at du kan se mere præcist, hvad det vil koste dig at købe og bo i alle boligerne.

Lad en rådgiver se dit budget efter i sømmene
Når du selv går i gang med at lægge et fuldt budget, vil vi rigtig gerne kigge det igennem for dig. Så ved du, at budgettet holder, og du ser på de rigtige boliger. Og det går begge veje. For et budget skal hverken lægges så forsigtigt, at du går glip af boliger, du faktisk har råd til – eller så løst, at du alligevel ikke har råd til en bolig, når det kommer til stykket.

Søg købsgodkendelse online
Når budgettet er lagt, kan du søge online købsgodkendelse, hvis du finder en interessant bolig. Bliver du godkendt, kan du underskrive en købsaftale. Men du skal få tilføjet et bank- og advokatforbehold i købsaftalen, så du har tid til til at få din bank og advokats endelige godkendelser af købet.

Prøv boligværktøjet   Book møde og få personlig hjælp

Ledte du efter et boligkøbsbevis?
I vores boligværktøj på danskebank.dk/bolig kan du søge om at blive forhåndsgodkendt til at købe boliger. Det er en ny og forbedret udgave af det, du måske kender som et boligkøbsbevis. 

Fordelen ved boligværktøjet er, at du får hjælp til at lægge dit eget budget, og at du kan matche budgettet med boliger til salg. Det er ikke kun købesummen, der bliver matchet med dit budget men også hver enkelt boligs løbende udgifter. Det er fx ejendomsskat, el, vand, varme og vedligholdelse - udgifter der allesammen har stor betydning for, hvad du ender med at sidde for.