De vil gerne give deres børn, Nadia på 6 og Saad på 4, en bredere horisont, der rækker ud over Danmarks grænser, så de lærer andre kulturer at kende. Derfor kunne de godt tænke sig at bo i et andet land i en længere periode. Men samtidig vil de også gerne gøre noget ved den nedlagte skole, så de udgifter venter med sikkerhed ude i fremtiden.

De planlægger at tage til Mellemøsten om tre år, hvor Jusuf kan blive udstationeret gennem sit arbejde for en periode på i hvert fald to år.

Det kræver ekstra penge til den tid, for det er ikke planen, at Nina skal arbejde, mens de er afsted. Og de skal også tænke på, hvordan de får råd til renovere lidt på skolen, når de kommer hjem igen. Indtil nu har de afdraget på deres fastforrentede realkreditlån i huset, men det kan blive svært at spare et beløb op, der kan kompensere for Ninas løn, mens de er væk, og giver dem lidt spillerum senere.

Samtidig ved de ikke, om de kan leje deres bolig ud, mens de er væk.

Med FlexLife®, som er et realkredit lån fra Realkredit Danmark, får de et lån, hvor de mod et gebyr kan tilpasse deres ydelser til deres varierende indkomst, og hvor de på et senere tidspunkt kan få glæde af afdragsfriheden i forhold til at kunne renovere lidt på skolen.

Beregn FlexLife®   Læs om lånet

Sådan planlægger Jusuf og Nina at bruge FlexLife®
Med et FlexLife® på 75 % i boligen har parret ikke friværdi, de kan udnytte nu – men de kan få et 30-årigt lån med fast rente, så lånet løber i længere tid end deres gamle lån. Det giver mulighed for, at de kan planlægge deres afdrag på lånet, så de, indtil de rejser afsted, betaler fuldt afdrag hver måned. Mens de er afsted, skruer de ned for afdragene, så det passer til deres mindre indkomst. Når de kommer hjem igen, kan de så vælge at fortsætte med den lavere ydelse, indtil de efter 8 år kan slå afdragsfriheden til. Til den tid har de nemlig alt i alt afdraget så meget, at de skylder mindre end 50% på lånet, som er den grænse for afdragsfrihed, banken er gået med til.

Om 30 år, når lånet udløber, regner de med, at de vil sælge den gamle skole og flytte i en mindre bolig.

Jusuf og Nina er ikke virkelige kunder hos os. De er personer, vi har opfundet for at beskrive, hvordan andre, der ligner dem, muligvis kan få glæde af FlexLife®. Hvordan lige præcis du kan bruge lånet kommer helt an på dig, din økonomi og dine planer nu og i fremtiden.

Er du interesseret i at høre mere om FlexLife®? 

Book møde
- eller ring på 70 15 15 16