Indtil videre kan du se kontobevægelser på betalingskonti 3 måneder tilbage i tid, men på længere sigt er det planen, at du også skal kunne se bevægelser 13 måneder tilbage i tiden – og betale regninger og overføre penge fra betalingskonti i andre banker via den nye mobilbank.

Næsten alle danske banker kan tilknyttes, og vi arbejder løbende på at få flere med.

Sådan kommer du i gang

Du finder featuren ”Konti fra andre banker” i menuen ”Udforsk”. Hvis du ikke kan se den, skal du blot opdatere appen. 

  • Du skal have en aktiv aftale om net-/mobilbank i den anden bank.
  • Du skal bruge dine adgangsoplysninger (og/eller MitID) fra den anden banks net-/mobilbank for at tilmelde dig.
  • Du vælger selv de konti, der skal vises – dog skal det være betalingskonti (typisk din lønkonto), dvs. ikke særlige opsparingskonti, depoter eller lignende.

    Det er kun dig, der kan se dine konti. Danske Bank har ikke adgang til oplysningerne.

Skabt i samarbejde med Spiir
”Konti fra andre banker”, som den nye feature hedder, er et resultat af Danske Banks samarbejde med Fintech-virksomheden Spiir, og grunden til at det overhovedet er muligt at vise betalingskonti fra andre banker findes i det seneste betalingsdirektiv fra EU, PSD2, der blandt andet har til formål at skabe større gennemsigtighed og øget konkurrence til gavn for forbrugerne.

Udviklingen stopper ikke her
Den nye mobilbank er udviklet helt fra bunden i tæt samarbejde med brugerne. Og udviklingen stopper ikke her – der er en masse gode ting på vej til dig. 

Mens vi udvikler, vil den nye og den gamle mobilbank eksistere side om side. Vi siger selvfølgelig til, når det er tid til kun at bruge den nye. 

Se, hvad der er på vej til dig her