Gå til hovedindhold
Del

Coronavirus: Sådan er du sikret med din rejseforsikring via Mastercard

Situationen med coronavirus ændrer sig dag for dag. Her kan du læse, hvordan rejseforsikringerne på dit Mastercard fra Danske Bank dækker, hvis du har bestilt en rejse til et højrisikoområde.

Har du en rejseforsikring via Mastercard?
Er du i tvivl om, hvorvidt du har en rejseforsikring via dit Mastercard, finder du en oversigt i din netbank. Her kan du også se vilkårene på din rejse- eller afbestillingsforsikring.

Hvordan er du dækket, hvis du ikke er taget afsted?

Er du endnu ikke taget afsted, vil du kun få dækket eventuelle tab ved afbestilling, hvis du har tegnet afbestillingsforsikring som tilvalg. Forsikringen dækker dog kun, hvis rejsen går til en destination, som Udenrigsministeriet fraråder rejser til, og der er mindre end 72 timer til afrejse. 

Aflyser dit fly- eller rejseselskab afgangen, er det i første omgang dem, du skal kontakte for at søge refusion eller ombooking. 

Vil du købe en rejseforsikring?
Ønsker du at tegne en rejse- eller afbestillingsforsikring som tilvalg til din nuværende rejseforsikring, kan du gøre det via netbanken eller ved at ringe til Danske Bank på 70 12 34 56. 

Vær dog opmærksom på, at afbestillingsforsikringen skal være tegnet, før du betaler depositum for din ferie, og at den ikke dækker i tilfælde af, at du køber flybilletter, efter Udenrigsministeriet har offentliggjort, at de fraråder rejser til destinationen.

Vil du gøre brug af din afbestillingsforsikring?

Ønsker du at gøre brug af din afbestillingsforsikring, eller vil du anmelde en skade eller sygdom under ferien, kan du bruge Trygs online skadesanmeldelse eller ringe til Tryg via Danske Bank rejseassistance på 45 12 91 00.

Har du spørgsmål til din rejse-/afbestillingsforsikring via dit Mastercard, anbefaler vi, at du ringer til Tryg via Danske Bank rejseassistance på 45 12 91 00 eller læser mere på Tryg hjemmeside.

Hold dig orienteret 
Situationen ændrer sig hele tiden, så skal du på forretningsrejse eller ferie, anbefaler vi, at du løbende holder dig orienteret om situationen. Et godt sted at kigge er på Udenrigsministeriets hjemmeside. Der opdaterer de løbende deres rejsevejledninger til alle lande, hvor Danmark har en ambassade, samt til lande hvor der både er mange danske rejsende og en særlig sikkerhedsrisiko.

Du kan finde yderligere information blandt andet på disse hjemmesider: 

Coronavirus: Sådan mindsker vi sammen risikoen for smittespredning

Vi indfører nye anbefalinger for kundemøder og besøg i Danske Bank for at mindske risikoen for spredning af coronavirus.

Læs mere

Andre har også set


Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.