Har du fået flere økonomiske bekymringer under coronakrisen? Og hvordan er din økonomiske tryghed sammenlignet med andre danskeres?

Danske Bank undersøger hvert år, hvor trygge danskerne er, når det handler om økonomi.  Hvis du klikker på linket herunder, kan du svare på 9 spørgsmål og se, om du er mere eller mindre tryg end gennemsnittet. 

https://danskebank.com/tryghed

Vores undersøgelse har i år stillet skarpt på, hvordan det er gået med den økonomiske tryghed i Danmark under coronakrisen – og faktisk er trygheden både steget og faldet. Efter et markant fald i marts steg trygheden frem til august, hvorefter den igen er begyndt at falde.

Generelt stikker vores tryghed dybt
Udviklingen er på mange måder i øjenfaldende, siger privatøkonom i Danske Bank, Louise Aggersrøm Hansen.

”Det økonomiske tilbageslag i foråret var det største, der nogensinde er registreret i Danmark på et enkelt kvartal, og alligevel er den økonomiske tryghed steget,” siger Louise Aggerstrøm Hansen.

”Det vidner om, om, at danskernes økonomiske tryghed stikker dybt. Mange har haft tillid til, at de ikke selv ville blive hårdt ramt økonomisk,” uddyber hun.

Få overblik over din økonomi
Økonomiske bekymringer bunder ofte i uvished og usikkerhed. Bekymringerne vokser, hvis vi er i tvivl, om pengene slår til.  

Ofte kan du reducere dine bekymringer, alene ved at få et overblik over din økonomi. Hvordan er du  fx stillet, hvis du mister din indtægt i en periode? Og hvilke udgifter kan du eventuelt skære fra? 

Et overblik kan give dig ro i maven. Ofte fører et økonomi-gennemsyn også til, at du får øje på muligheder, der kan give mere luft i din økonomi. 
I Danske Bank vil vi gerne hjælpe dig med at øge din økonomiske tryghed. 

Tag en snak med os

Hvis din økonomi bekymrer dig, kan vi hjælpe dig med at få et overblik og klarhed over dine muligheder.  
Book møde eller ring på 70 123 456