Mange helt almindelige lønmodtagere med realkreditlån og familiære forpligtelser er bekymrede for tiden. Det kan Louise Aggerstrøm Hansen, der er privatøkonom i Danske Bank, godt forstå: 

”Risikoen for at miste sit job er klart steget herhjemme. Og i USA, Tyskland og mange andre af vores største samhandelspartnere har arbejdsløshedstallene allerede givet finanskrisen baghjul,” siger hun. Men alligevel er hun rimelig rolig:

”Indtil videre er det især hastigheden, der gør det her værre end finanskrisen. Jeg har aldrig set arbejdsløsheden stige så hurtigt, som vi ser for tiden. Heldigvis er  dansk økonomi grundlæggende sund, og modsat finanskrisen er denne krise skabt af midlertidige faktorer frem for underliggende økonomiske ubalancer. Når vi eksempelvis bruger færre penge lige nu, er det især fordi mange steder, vi normalt bruger penge, stadig holder lukket. Når samfundet så småt åbner igen, bør økonomien også gradvist komme på fode igen. Derfor tror jeg også på, at ledigheden falder igen i andet halvår,” forklarer hun.

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp, så kontakt os på
tlf 70 12 34 56 eller book et onlinemøde.

Book møde