Del

Tag din elektroniske tegnebog med på løbeturen

Fitbit Ionic er et smartwatch, som kan hjælpe dig med at leve sundere. Det er også et eksempel på de nye elektroniske tegnebøger – eller e-wallets, som er på vej ud på markedet.

Producenten bag de kendte Fitbit-aktivitetsarmbånd, som bl.a. kan tracke din løbetur og måle din puls, er nu på banen med et egentligt smartwatch.

Uret har – ligesom armbåndene – fokus på sundhed, og det har både lagerplads og batteri nok til helt at erstatte telefonen, hvis du f.eks. gerne vil høre musik, mens du træner. Som noget helt nyt, har du også mulighed for at betale med Fitbit Ionic, hvis du får brug for at gøre et pitstop undervejs i træningen.

Tilknyt dit Mastercard til Fitbit Ionic

Smartwatchet fra Fitbit er nemlig en af de nye elektroniske tegnebøger – eller e-wallets – som er på vej ind på markedet. Og som kunde i Danske Bank har du mulighed for at lægge dit Mastercard ind i uret via Fitbit app´en. 
Når kortet er lagt ind, aktiverer du det på Fitbit’en med en kode. Nu kan du betale med uret i op til 24 timer – eller til du tager det af igen. Løsningen kan bruges i alle butikker, der accepterer kontaktløs Mastercard-betaling.

Fitbit er er kun begyndelsen

Uret fra Fitbit er som nævnt kun én af flere nye e-wallet-løsninger – og der vil komme flere til i fremtiden. Dansk Bank følger markedet og ser løbende på, hvilke af de nye betalingsformer, der kan give mest værdi i hverdagen. 
Fitbit Ionic er indtil videre den eneste Fitbit-model, som du kan betale med. Uret kan købes til en vejledende salgspris på ca. 2.700 kr. 

 

0404265A7DD50674

 

Bestil et Mastercard til din Fitbit

Hvis du endnu ikke har et Mastercard, kan du bestille et nyt kort. Alle typer af Mastercard kan bruges – og du bestemmer selv, om du vil betale med debit- eller kreditfunktionen.

Mastercard Direct

Mastercard Basis

Mastercard Guld

Mastercard Platin

Terms & Conditions

Læs Fitbit Pay Terms and Conditions

Andre har også set


Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.