Del

Nu kan du betale med Garmin Pay

Betalinger på farten er nu endnu lettere med Garmin Pay. Og som kunde i Danske Bank kan du nu bruge dit Danske Bank Mastercard i forbindelse med enten et Garmin Vivoactive 3 eller Garmin Forerunner 645 Music ur.

Du kan bruge Garmin Pay alle de steder, der i dag tager imod kontaktløs betaling og accepterer Mastercard. Der er ingen øvre betalingsgrænse, og uret låser automatisk for betalinger, når det fjernes fra håndleddet. 

Fordi uret kun virker, når det sidder på dit håndled, behøver du heller ikke en kode, når du skal betale med dit ur. Det eneste du skal gøre for at betale med dit ur er at holde det i nærheden af kortlæseren i butikken, hvorefter betalingen bliver gennemført. 

Du kan bruge dit Danske Bank Mastercard sammen med dit Garmin ur – det gælder både credit og debit kort. 

Fra april 2018 virker Garmin Pay med Garmin Vivoactive 3 og Garmin Forerunner 645 Music ur, men flere Garmin-ure får muligheden hen ad vejen.
Du kan holde øje med hvilke modeller, der kommer til hos Garmin her

Sådan kommer du i gang

Når du er oprettet som bruger i Garmin app’en (Garmin Connect) og har synkroniseret dit ur kan du vælge “wallet” ikonet. Nu skal du vælge en fire-cifret kode til dit Garmin ur. Denne kode skal indtastes mindst én gang i døgnet og igen hvis du tager uret af og på. Indtast dine kortoplysninger og følg anvisningerne på skærmen. Næste skridt er at acceptere betingelserne, hvorefter du skal bekræfte tilføjelsen og aktiveringen af dit kort via den SMS, som du modtager. Nu kan du betale med dit Garmin ur. 

Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.